Pienoismallit.net

Ketutusketju

Kauhia sappikohtaus takana, ei tullut viikonloppuna paljoa nukuttua! Hyvänä puolena se, että kun nyt ultrataan, ja homma varmistuu, kerkiää vielä firman vakuutuksen piikkiin puukolle, ennen eläkettä ;-)
Voisikohan tuon sivujen avaamisen yhteydessä esiin ponnahtavan kyselyn jo pikku hiljaa lopettaa? Olen vastannut samalta koneelta kyselyyn jo ainakin 5 kertaa, paljon useammin jättänyt vastaamatta. Pari viimeistä vastailua on jo ollut täyttä puuta heinää, joten kyselyn lopputuloskin alkaa jo menettää uskottavuuttaan.
Minkä kyselyn?
Kysely taitaa tulla vain, jos ei ole kirjautunut sisään?
Vastaaminen on ainakin täysin vapaaehtoista.
Antti Lappalainen kirjoitti:
Kysely taitaa tulla vain, jos ei ole kirjautunut sisään?
Eipä tullut kun kokeilin.
Jonkka kirjoitti:
Antti Lappalainen kirjoitti:
Kysely taitaa tulla vain, jos ei ole kirjautunut sisään?
Eipä tullut kun kokeilin.
Sitten vois liittyä jotenkin ip:n blockkaamiseen.
Tarkennetaan vielä, en ole ollut kirjautuneena kysymysten ilmaantuessa. Kysymyksiä ei tule joka kerta kun sivuille tulen, ehkä joka viides kerta. IP säilyy samana, koska olen kupariyhteyden perässä, ja reititin on päällä koko ajan.

Sinänsähän on arvokasta, että satunnaisilta kävijöiltä kartoitetaan tietoa, mutta toteutustapaa ei ole harkittu ihan loppuun asti. Ainakin vastaajan IP pitäisi jäädä muistiin, ja niin estää uudet gallupit. Ja onhan tuota kyselyä kestänyt jo tosi pitkään, eikös se muutenkin ole jo antinsa tuottanut?
Ei oikein edisty tämä mallailun uudelleen aloittaminen. Tilatut tarvikkeet tosin tulossa ja nopealla aikataululla.
Ajattelin kuitenkin saada tänään jotain aikaan. Mutta…
Aloitin katselemalla keskeneräisiä malleja. Suomi-mersu, joka on maalattu lähes valmiiksi, kolmas sävy naamiomaalista puuttuu. Okei! Toinen sivuvakaaja kadonnut. Tamiyan Minin kimppuun, muistelin,että jotain osia puuttuu etuakselistolta. Puuttuukin ja siirtokuvatkin.
Keskeneräiset unohdin tässä vaiheessa, ehkä jotain on tehtävissä myöhemmin.
Kellarikomeroon ja tutkimaan aloittamattomia malleja. Muutaman 1/48-lekon hylkäsin heti, liian vaikeita kymmenen vuoden tauon jälkeen. Maakalusto pitäisi tilata etsisettejä ja kunnon telaketjut. Haluan, että kaikki tarvittava on pöydällä mallia aloitettaessa.
Lekoissa vähän sama homma, etsejä huutaisivat.
Lopulta valikoitu pari vaihtoehtoa:1/72 Tsaikka resiineillä ja etseillä ja Eduardin 1/48 Sturmovik etseillä. Mutta kummastikin puuttuvat siirtokuvat. Muistin palaillessa pätkittäin, muistelin aikanaan laittaneeni siirtokuvat "johonkin talteen", mutta mihin?
Nyt on vaihtoehtona aloittaa Sturmovik ja tehdä siitä siirtokuvien osalta "what if" tai Lancia Stratos.

Kyllä ..tuttaa.
^Mutta mutta jos laitat aftermarket-dekaalit tilaukseen nyt niin malli ei liene valmis edes vielä silloin, kun ne saapuvat.