Pienoismallit.net

Ketutusketju

Työn ja tuskan takana, mutta asennettua tuli. Liimajälkiä tosin täynnä. Miten ne saisi pois?
Tuohon ei taida valitettavasti olla oikotietä maalipinnan siitä kärsimättä. Anna liiman ensin kuivua rauhassa pari päivää. Helpoimmillaan selviät sen jälkeen uudelleen maalauksella. Mikäli tahrat ovat koholla muusta pinnasta hiot/raaputtelet ne pois ennen maalausta.
Kiitos paljon ohjeistuksesta!
Käyttöautona toimiva Opel Rekord 1967 päätti tänään aamulla olla lähtemättä käyntiin vaikka vasta eilen toimi erittäin hyvin ja pakkastaki oli sentään -12 kun tänään aamulla -6. Pitää aloittaa kadonneen kipinän metsästys kun yön aikana se johonki on kadonnut…
AFV Clubin vinyyliteloihin ei tunnu ottavan mikään liima kiinni, ei edes pikaliima. Täytyy käyttää kikkakolmosta ja koittaa "valaa" liitos PVC-klöntin sisään, mikä sitten piilotetaan alajuoksuun sopivan mutakerroksen alle.
Friulit alle niin ei ole murheita :)
Älä nyt pilaa mun iloa kun just löysin sopivan tekosyyn mutakylpyyn, pääsen viimeinkin säistämään oikein olan takaa. Taitaa sitäpaitsi tinatelat maksaa enemmän kuin tuo halpissarja.
Jos pvc-klöntin sijasta vaikka nitojalla vetelet. Niitit on luultavasti helpompi piilottaa mutaan. Ja joo, maksaahan ne tinatelat, mutta ennemmin tai myöhemmin niihinkin kannattaa tutustua.
veetuttaa tämmöset "voi kettu ku pitää töissä käydä" -ihmiset.