Pienoismallit.net

Ketutusketju

kaps kummaa, rommi ja siirtokuvat ei oikeen kuulu yhteen, kävi se savolainen supermies kylässä.. huomenissa korjataan.
Jukka Luosujärvi kirjoitti:
kaps kummaa, rommi ja siirtokuvat ei oikeen kuulu yhteen,
Voin kuvitella. Itse aioin kokeilla joskus skottiviskiä rakennussession piristeenä (joko kiinnitteenä tai pehmentimenä en tiedä kumpana se toimii paremmin), mutta ainakin se pehmensi itse mallarin.:)
>:( Ei se ollutkaan kaikki rommin syytä, käytännössä nuo siirtokuvat oli sitten valmiiksi ihan palasina, olisi varmaan pitänyt laittaa jottain möhmelöä siihen arkin päälle, mutta mistä mie sen tiesin. Käpistelin sitten noista huonoista siirtokuvista jonku kötöstyksen, tiedän ei olisi pitänyt, mutta eipä tässä äkkiseltään saa mistään siirtokuvia. Täytynee hommata vastaisuuden varalle dekaaleita varastoon kunhan käyn taas maalikylässä. Maltan ristikin on tämmöselle köppänälle kova homma kasata kun on 14 eri osassa ja kun johonkin koskee niin se hajoaa välittömästi.
Iltavuorot on mahtavia, aamulla ei mitään saa aikaiseksi… illalla ei viitti.
Alkaa v käyrä olla jo suht korkealla tuon CA Dornierin kanssa. Oikein innolla odotan sitä päivää et tuon saa valmiiksi. Sen jälkeen Classic Airframesin mallit on osaltani rakennettu. Että on voinut olla yhtä tuskaa..
herranjumala mitä pskaa tämä intenno dg modeemi on
Ei nyt varsinaisesti ketuta, mutta eipä nauratakaan. Ensimmäinen vahinkoni - lähes täysi nesteliimapullo kaatui ja reilu puolet sisällöstä levisi leikkuualustalle. Alusta on tietysti muovia, siis tavallinen keittiössä käytettävä leikkuulauta. Sain imeytettyä liimat liinaan ja nyt jännityksellä odotan miten leikkuulauta reagoi tuohon - onneksi vaikuttaisi siltä että on sellaista muovilaatua joka ei täysin sula mutta olihan liimaakin ihan reilusti.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Nesteliimapullon kaatuminen on suoraan verrannollinen siihen, montako pulloja on. Jos liimaa on yksi pullo, se todennäköisesti kaatuu, mutta jos varastossa on odottamassa täysi varapullo, vahinkoja ei satu.
Teoria on kahteen kertaan testattu.

Varsinainen askarteluleikkuualusta ei kärsi liimasta muuten kuin että siihen painetut apuviivat lähtevät siivousrätin mukana veke ja "itseparantuva pinta" muuttuu kiiltävän kovaksi.
Alkaa ketuttaa monumentaalisella tasolla tikrun sivupanssarissa olevat lokasuojat. Unohdin ennen maalausta asentaa nuo osat ja kun alla on vielä zimmerit-kerros niin voilà! Nyt jälkeenpäin on raivostuttavan vaikeaa saada niitä asennettua! -_-
Jätä asentamatta. Eivät ne aina olleet paikoillaan. ;)