Pienoismallit.net

Ketutusketju

Toni Redsven kirjoitti:
Pistäppä osoitetta niin voin näin sairaslomilla ollessa tulla tökkimään vaikka haarukalla sormiin ja heitellä kuusta pitkin olohuonetta, jos vähän helpottaa…
Tuo mainitsemasi haarukka on aivan selkeä vihje siitä, että sinulle pitäisi vielä antaa ruokaakin. Syöt kuitenkin varmasti enemmän kuin keskivertokissa, joten kiitos tarjouksesta, mutta en mene ansaan ;-)
…Ensi kerran kun joku sivellinmaalauksesta valittaa että; "pitäisi ohentaa maalia", niin hyppään junaan ja tulen henkilökohtaisesti tuuttaamaan turpaan. >:( Curtiss takalasien saumaa vaille valmis, ja eikös "ohennettu maali" imaissut rungon ja lasien väliin sotkien lasin reunat.
S#¤&/=?&n s^*¤€&a!

…No oma vikahan se taas oli kun en jyystänyt osia saumattomaksi.
Mutta silti v#£@$¤aa.
Maalia ei pidä ohentaa liikaa :D
*$€@£€ Hukkasin Brewsterin kuomun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Käänsin puolitaloa ympäri eikä näy missäään.
Mika Hautanen kirjoitti:
*$€@£€ Hukkasin Brewsterin kuomun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Käänsin puolitaloa ympäri eikä näy missäään.
No jos on 1/72 brewsteri niin tulee halvemmaks ostaa koko malli ja nyysiä siitä kuomu kuin lähteä tekemään kuomua tai ostaa tarvike sellainen.
Niin taitaa olla.
Olisin saanna valmiiksi jos olis löytynyt.
Nyt siirtyy sitten odottamaan kauppareissua…
Mika Hautanen kirjoitti:
Nyt siirtyy sitten odottamaan kauppareissua…
En tiedä kumpi vaihtoehto halpamallien kohdalla kyrpii enemmän; se että jättää sen uhratavaksi harjoitusmalliksi kaiken työn jälkeen, vai ettei siinä juuri mitään menetä jos ostaa uuden ( = Ns. paljon melua tyhjästä).
Tuli drakenin kanssa tehtyä pikku moka maalauksessa. Jostain syystä olin saanut päähäni että tykkien pellitykset olisivat metaalinvärisä. Jotenkin vain näytti hassulta ja piti alkaa referenssejä tarkistamaan niin eihän yhdestäkään näitä olltu jätetty maalamatta.
No eiku paikka maalausta jo lakatulle pinnalle :(
Sinänsä tapahtumassa, että keskellä koulupäivää, klo 12-14 on 2,5h hyppytunti, ei ole mitään ketuttavaa. Tänään sain vielä tietää, että hyppytunnin jälkeinen tunti on peruttu= pääsen kotiin klo 12:00. Mutta kappakappas, mukavat opettajat päättävät rankaista oppilaita "koko koulun oppilaiden yleiskokouksella" jossa valitaan oppilaskunnan hallitus. Ja kun tähän vielä lisätään se, että poissaoliat saavat poissaolon perutulta iltapäivätunnilta, kasvaa ketutuksen määrä runsaasti. Minä kun lähdin jo valmistautua tähän useaan otteeseen lähteämällä henkisesti koulusta klo. 12:00…
Nyt £$€}"¤#==* Fokker E otti pakkolaskun lattialle.
Peräsin ja takasiipi irti,kun se oli vastamaalattu :(