Pienoismallit.net

Neuvoa nettikauppa huijatuille

En tiedä onko täällä vielä tällaista keskustelua. Itselleni kävi vanhan aikasesti, tein pienoismalli vaihtokaupan erään näilläkin sivuilla rekisteröityneen henkilön kanssa. muuten hyvin mutta itse en pakettia koskaan saanut. mitä kannatta tehdä? tiedot kaverista on kyllä. osote ja nimi.
Ja kaveri ei vastaa yv-puhelin-shköposti? Jos näin niin poliisin juttusille.
Saattaa auttaa myös, jos sanot kertovas julkisesti kuka on kyseessä. Jos se ei auta, niin ei ainakaan huijaa muita.

Toki tää pitää tehdä korrektisti ja useiden yhteydenotto yritysten jälkeen. Hyvä on aikaakin kulua sen verran että voi satunnaiset työ/ lomamatkat laskea viivyttäjistä pois. Joskus kun sille viikon parin viiveelle on luonnollinenkin selitys. Esim jos kävelee auton alle, menee helposti usiampi viikko ettei kaupankäynti onnistu.
Kaverin nimi palstalle. Ei varmaan huijaa enempää. Jos haluaa näistä nappikaupoista nimensä menettää, sit antaa mennä vaan!
no luulempa että kaveri kusetti. ensiksi ei posti ollut auki koko viikkona sit se oli talvilomalla ja sit ei taaskaan posti ollu auki. pistin viime viikonloppuna viestiä sille että ei ole pakettia näkyny joten laitan laskun, vastaus oli että maanantaina lähetän. ei tullu kysyttyä että millon maanantaina?. ei ole sen jälkeen pojasta kuulunu mitään. kattelin sen kirjotuksia ja kaupitellu niitä samoja autoja muillekki.
Viimeksi muokattu 29.3.2008 21:47