Pienoismallit.net

Valkotarraa saatavilla

Tarraa saa ainakin kauppakeskus Jumbosta, Sinelli nimisestä askarteluliikkestä 2€ kpl.

Viimeksi muokattu 15.3.2009 19:22 +
Mikäs valkotarrasta tekee näin legendaarisen? Kysyy sinitarralla tähän saakka pärjännyt.
En kyllä tiedä,mutta helppo muotoilla ja pehmeää.Ja kun sattui kauppareissulla eteen,niin piti ostaa että voi testata sitten kun saa ruiskun käyttökuntoon.
Loistoainettahan nuo tahmeat tarratahnat on kun haluaa ruiskulla pehmeää reunaa - värillä niin väliä.
Onkohan tuo sitten jotenkin vähemmän "rasvaista" kuin tavallinen sinitarra? Netissä ainakin mainostetaan että valkotarra ei tahraa.
Kaytin taalta Amerikoista hommattua "valkotarraa" camojen maskauksessa lekossa ja siita jai ainakin mattaan maalipintaan tummat rasvalaikat, eli vaatii ennen kayttoa lakan kayttoa…
No mitäs "maskitarraa" tämä kaveri käyttää? www.youtube.com/watch?v=4VQS_MdvAow&feature=channel_page On tuo meikäläisen japaninkieli sen verran ruosteessa että jää selostajan puheet arvoitukseksi.
Kyllä tuo Valko- kuten myös sinitarran rasvaisuus on peräisin jostain muualta, kuin itse tuotteesta. Itse pidän aina sinitarran kanssa puljatessani kumihanskoja kädessä ja ennen sinitarramatojen rullailua pyyhkäisen alustana käytettävän lasilevyn Diccolla puhtaaksi. Edes mattapinnalle ei ole rasvajälkiä jäänyt.
Jyrkille kiitos linkistä. Opetuskieli vähän tökkii, mutta elävä kuva kertoo paljon!! Puhtaus on puoli ruokaa tässäkin hommassa. Puuvillahansakat ovat myös hyvät käsitellessä noita tarra-aineita.