Pienoismallit.net

Gallerian säännöt

Tämä keskustelu on lukittu.

Kiitoksia vielä kaikille kommenteista. Koska mitään merkittäviä muutostarpeita ei nähty, otin nuo säännöt nyt käyttöön lähes sellaisinaan.

Eli tästä päivästä lähtien nuo säännöt ovat nyt virallisia ja ne näytetään kuvakansiota lisättäessä, jolloin käyttäjän tulee ruksia että on lukenut ja hyväksynyt ne. Ei pitäisi jäädä keneltäkään vahingossa huomaamatta.
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Kiitoksia vielä kaikille kommenteista. Koska mitään merkittäviä muutostarpeita ei nähty, otin nuo säännöt nyt käyttöön lähes sellaisinaan.
Loistavaa. Putsaatko gallerian jollain aikavälillä kuvista jotka eivät sinne enää varsinaisesti kuulu?
Esko Koskinen kirjoitti:
Putsaatko gallerian jollain aikavälillä kuvista jotka eivät sinne enää varsinaisesti kuulu?
Kyllä putsaan. Tietysti toivoisin, että sääntöjen vastaisia kuvia poistettaisiin mahdollisimman paljon oma-aloitteisesti, jotta työmääräni olisi pienempi.
^Nouseeko kansio ylös etusivulle, jos sieltä poistaa kuvan(ia) lisäämättä mitään tai koskematta tekstiin ? Meinaan vain, että seuraavaan kansion päivitykseen näyttää menevän vielä aikaa (liian kauan), niin ei olisi järkevää turhaan nostellä ylös.
Jukka T kirjoitti:
^Nouseeko kansio ylös etusivulle, jos sieltä poistaa kuvan(ia) lisäämättä mitään tai koskematta tekstiin ?
Ei nouse.
Tapani Huovinen kirjoitti:
Jännää, että Emekit ylipäätään pesiytyivät tänne, onhan niiden esittelyyn tuo www.pottupellossa.fi - siellä muuten on ne hienoimmat Emek projektit esillä.

Tilanne on hieman sama kuin FCMA:n kanssa - isoin osa auto- ja moottoripyöräprojekteista on siellä eli tämän sivuston näkökulmasta toisaalla. Sivustojen kesken voi toki harrastaa ristiinjulkaisemista kuten FCMA:laiset silloin tällöin tekevät.
Sinne vaan kaikki EMEKIT! Tomi voisi vaikka joitain EMEKKEJÄ täältä poistaa. Vai?
'Tämäkin keskustelu alkaa olla pikkuhiljaa turhaa,Tomi laatii säännöt minkä mukaan täällä mennään ja piste.Turhaa on jauhaa noista Emek malleista tai muista valmismalleista tai keskeneräisisitä jotka nousee ylös siitä että joku kommentoi "hieno".Kehitä vaan toiminto mikä ei salli laittaa tällaisten kuvia foorumille ..
Luin nuo säännöt ja tikasti tulkiten omat kuvani eivät niitä täytä joten poistuvat siten kaikki todennäköisesti. Heh tai vovathan ne inspiroida muita siinä mielessä, että kyllähän mäkin teen parempia. Liekö se sitten se peruste mitä haetaan. Tuskin sentään.
Tomi voisi joku kaunis päivä julistaa virallisen "Poista kuva" -päivän, jolloin jokainen katsoisi kuvansa läpi ja poistaisi huonoksi näkemänsä kuvat eli minunkin tapauksessani ainakin puolet.