Pienoismallit.net

Gallerian säännöt

Tämä keskustelu on lukittu.

Hiukan ihmetyttää, että miksi Jari tuntee niin kovaa tarvetta yhä edelleen heittää näitä marttyyrihenkisiä kommenttejaan vaikka sääntöjen tarkoituksen pitäisi olla jo täysin selvä.
Gallerian säännöt ovat selvät ei siinä mitään. Tuo mitä Koskisen Eskokin tuossa siteeraa on taas Mynttisen suora vastaus meikäläiselle, ja kun motiivini on tuo huvi, huvin vuoksi ei kuvani siten sovi galleriaan. Tämä on vain oma tulkintani säännöistä, niitä kunnioitan ja poistan kuvani. Ei siinä sen kummenmpaa motiivia ole. Kuin säännöt ja niiden noudattaminen. Ja kuvat nyt poistettu .
Tämä seuraava ei ole tarkoitettu Jari Männikölle vaan teille muille.

Pienoismalliharrastuksessa on olennaisesti kyse mittasuhteista ja niiden tajuamisesta. Suhteellisuudentaju muissakin yhteyksissä on hyvä asia.

Sanat ovat monimerkityksellinen asia. Joku voi sanoa: "Ihan pelleillessäni tein noin". Tai "tsoukkina tein sitä". Ihan samaa voi tarkoittaa kun sanoo, että "huvin vuoksi sitä tai tätä".

Gallerian säännöissä käytetään viimeksimainittua sanontaa muiden yllämainittujen sanontojen tarkoituksessa. Tämä on todettu tässä keskustelusäikeessä monta, monta kertaa. Asian voi tietysti käsittää toisinkin, jos välttämättä haluaa. Parempi kuitenkin käsittää asia siten kuin kirjoittaja on tarkoittanut, varsinkin kun se tarkoitus on tuotu hyvin selkeäsi esiin.
Mua nyt kummastuttaa kovasti tämmönen "tahallaan väärin ymmärtäminen".. Epäilen ettei koko sivustolla pyöri kovinkaan montaa henkilöä, jotka tekisivät malleja edes osittain ammatikseen, joten HUVIA tämä harrastus on joka tapauksessa. Jokainen kuitenkin varmasti käsitti, mitä Tomi ajaa takaa kuvien lisäämisellä "huvin vuoksi".

Noh, päätös on Jarin oma, näillä mennään.
No jos vielä kerran miksei asioista voisi puhua myös niiden oikeilla nimillä. Ilman rivien väli lukua. Onhan täälä erittäin moneen otteeseen ollut huomautuksia kieliopista sekä oikein kirjotuksesta heh että sillai.
no heh heh vaan.
Pitäisiköhän säännöissä kieltää myös saivartelu? ihme Meteli naurettavasta asiasta.
Lueskelin huvikseni palstan kannanottoja ja olin huomaavinani, että keskustelu etääntyi alkuperäisestä aiheestaan aika pitkälle. Mielestäni mallailun perimmäinen tarkoitus on oman käden taitojen "testaaminen" ja siitä saatu tyydytys osaamisestaan. Hyvin tehty malli saa aina katsojan kiitokset, mutta aloittelijan mallille kommentit eivät aina ole vastaavat. Niin pitääkin olla, koska virheistä oppii ja niiden korjaamiseen vaaditaan kokeneemman harrastajan opastusta. Näin on myös kuvagalleriaan "syötettyjen" kuvien kohdalla. En luule, että kaikki palstalla kävijät osaavat käyttää kameraa oikein, mikä taas on taidon ja tietämyksen puutetta. Oppia ikä kaikki, kuten sanotaan, mutta sovittaisiinko siitä ettei tuhlata rajoitettuja resusrsseja turhaan ja keskitytään pienoismallien rakentamiseen ja niiden asialliseen esittelyyn.
Huoh.

Uskomattoman lapsellista käytöstä aikuiselta mieheltä.

Juuri tällaisina hetkinä meinaa menettää toivonsa koko asialle, ja tekisi mieli painaa delete-nappulaa koko sivuston kohdalla.
Ja emmehän menneet henkilökohtaisuuksiin vaan asiat riitelevät ei kaverit vai.
Ainoa joka tässä enää riitelee olet sinä ja veikkaan, että useimmille on erittäin epäselvää miksi. Lisäksi et ole mitenkään onnistunut selittämään miksi haluat edelleen takertua sääntöjen yhteen lauseeseen vaikka sen merkitys on selitetty harvinaisen selvästi.