Pienoismallit.net

Uusia Suomi-malleja tulossa

1/48 Tiger Moth ja Gauntlet ovat tulleet myyntiin Hannantsilla, joten kohta myös Martilla…
Eastern express:ltä tulossa myös PT-76b. Pikaisella vilkaisulla Trumpan malli detaljointi näyttää paremmalta, mutta EE vastaavassa on irtotelat.
AKK kirjoitti:
Eastern express:ltä tulossa myös PT-76b. Pikaisella vilkaisulla Trumpan malli detaljointi näyttää paremmalta, mutta EE vastaavassa on irtotelat.
EE sarjan irtotelat eivät ole kovin hääppöset. BTR-50, PT-76 jne löytyy kyllä kunnon irtoteloja muiltakin, kun Model Kastenilta.
Toi academyn 1/72 f-18 näyttää ehtineen jo britteihin. Sen sijaan suomimalleista edelleen jäädään kaipaamaan buk m1 ilmatorjuntavaunua, jota ainakin military wheels on ilmeisesti jo vuosien ajan ollut lykkäämässä markkinoille "ihan kohta".
Martti Kuivalainen kirjoitti:
Vuoden 2008 A-Model & Military Wheels kataloogissa ei enää edes luvata Buk M1 -mallia, valitettavasti.
Harmi, luulisi, että tuollainen vähän erilainen malli voisi myydä hyvinkin sen sijaan, että pusketaan markkinoille taas uusia malleja niistä samoista tankeista.
Onkos kellään tarkempaa tietoa Revell:in 1/32 Ju-88:sta? Kun eri saiteilla näkyy alatyyppinä A-1 tai A-4, mutta IPMS.de:n sivuilla näkyykin A-1/A-5?
ipmsdeutschland.de/Ausstellungen/Nuernberg2008/slides/Revell_32_01.html.
Vaikeuttaa suomimallin tekemistä…
En yhtään ihmettelisi jos Revell tekisi lopulta useita alamalleja, A-1 'Battle of Britain' myisi hyvin Briteissä kuin myös yöhävittäjät.
Tuollainen vedenalainen vehje on tulossa: SPECIAL NAVY (SN72004) 1:72 Sukellusvene "Vesikko", Kuivalaisen listalla.
Tuo Revellin Neoplan on saatava jahka niitä jostain kaupasta suomenmaassa löytyy,joukkoliikennevälineet kunniaan vaikka sitten vähän muokattunakin!
^^Sieltä on sitten lopulta tulossa early-tyypin Anson, hyvä homma. Saisi Special hobby julkaista 1:48-sarjan Suomi-versionkin, pysyisi hinta inhimillisenä.
Samoin Eduardin Migit kuulostavat kanssa jänniltä.