Pienoismallit.net

Kamerasi?

Juups, kyllä tää vaikuttaa siltä että ihan suosiolla alan odottelemaan palkkaa ja käyn sitten hakemassa sen 450D:n. Katselin hieman tarkemmin 450D:n ja 40D:n eroja niin eihän niitä kyllä paljoa ole. Toki kevytmetalli runko vois olla aika cool, vaan enpä kehtaa siitä maksaa niin hirviästi. Optiikan kanssa justiin se että kuvailen nopeasti liikkuvia kohteita, sekä "maisema" kuvia ja tottakai pienoismalleja (mutta siihen ostan sitten joskus erikseen macron). No, kuvat selittää enemmän ku tuhat sanaa, katsokaa itse:

Kuvia Oulusta, otettu eilen Nokian N95:lla.

Kuvia RC-veneiden kisoista, powered by joku Canonin pokkari.

Albumit ovat yksityisessä kansiossani ja sinne pääsee vain (siis pitäisi päästä vain) tuon linkin kautta. Pidän tekijänoikeudet itselläni ja pyydän ettei noita kuvia levitellä mihinkään ilman että kysytte lupaa. Kiitoksia! :)

Kuten näkyy niin vesi on aurinkoisella säällä aivan hirviä elementti, aika moni vene-kuva on "palanut puhki".
Saa toki kommentoida kuviani. :)
Viimeksi muokattu 30.5.2008 23:36
Täytyy sanoa että onhan se Canonin 300mm/2.8L IS USM huippu putki. Kuitenkin ehkä vähän ylihinnoiteltu ja saanut jostain kumman syystä puolijumalan maineen.

Toinen asia mikä tässä tuli mieleen kun näkyi olevan puhetta tuosta linssien laadusta niin se, että kun sen kuvan tällää siihen 22 tuumaselle näytölle ja sitten vielä zoomaa neljäsosaan kuvan koosta ja huomaa että "hetkinen, tuossahan on lievää epätarkkuutta" niin voi miettiiä, että tuleeko ikinä tehtyä niin isoa kuvaa, kuin se näytöllä on? Itsellä ainakin tulee tätä harrastettua liiaksi.
Tuli ostettua tosiaan joo viime lauantaina Canon EOS 450D Kitti. Siinä on mukana tuo 18-55mm putki. Ottaahan sillä ihan ok peruskuvia, mutta ois se järeempi putki asiallisempi.

Toista putkea en sitten kehdannut kuitenkaan ottaa heti samaan pakettiin. Ois mennyt koko palkka sinne, täytyis vielä elääkkin. Mutta kyllä mä sen vielä joskus ostan, jonkun jumalattoman zoomi putken millä tsiigailee neliösentin aluetta vielä 200metrin päästäkin. =D

Tuli tehtyä sisäänajokin kameralle kun räpsin ~750 kuvaa sunnuntaina lahdessa f1-kisoissa. On muuten uskomattoman hyvä akku, la-su yö latauksessa, vieläkin (4päivän jälkeen) on puolet alusta jäljellä ja kuvia on otettu noin 1000kpl.

Mutta eikait siinä, meikä luovuttaa ja lähden nukkumaan. Öitä! :)
Hp Photosmart R817, Yashica FX-D, Canon A-1 ja Canon-FX
Odys Slim 6L pro. 6megapikseliä, digitaalinen zoom, halpa ja näppärä peruspokkari.
Tomi Virtanen kirjoitti:
digitaalinen zoom,
Tuota ei sitten kannata käyttää.
Jones kirjoitti:
Tomi Virtanen kirjoitti:
digitaalinen zoom,
Tuota ei sitten kannata käyttää.
Ei todellakaan, on huomattu. Kamera on muutenkin ominaisuuksiltaan melko sukka, mutta hinta oli sopiva (25€)
kyllähän tuolla armeijassa räpsii kaikennäköisiä fiilistely yms. kuvia.
Canon IXUS 55. 5,5Mpix. Hyvä ja toimiva.
Canon G7. Vähemmän tärkeän kuvaamiseen ja projektikuviin N73 on toiminut yllättävän hyvin ollakseen puhelin :-)
Olympus C60 näkyisi ainakin kamerassa lukevan..