Pienoismallit.net

Paras kansikuva?

Tomi Mynttinen kirjoitti:
Pahoitteluni kämmistä.
Eipä mitään. Vuosien kokemuksella ensioletukseni on aina se että vika löytyy omien korvien välistä.

Aiheesta vielä: Airfixille taiteili ainakin Roy Cross -niminen heppu, jonka originaalit ovat nykyään kovasti haluttua keräilytavaraa.
Tässäpä näitä, mitä omasta varastosta löytyy. Onhan tuolla intternetissä näkyny jos jonkinmoista… Muitakin melko hienoja löytyy, mutta parasta kun kysyttiin, niin karsin kaks mielekkäintä.

Autojen maailmasta:Ja moottoripyörien maailmasta, "past vs. present" Makuasia kumpiko on hienompi… ;) (huom. uudempaa trumppaa en omista)

Vanhoissa Matchboxin kansissa oli kanssa helmiä. Muistan joskus koulupoikana, kun lehtisaha alkoi jo pysyä käsissä, liimanneeni niitä 3-4 mm vanerille ja sahanneeni palapeleiksi.
Tuli muuten hienoja.
Taisi olla ainakin Hawker Hurricane ja Humber panssariauto, molemmissa joku hieno action-kuva.

Mikko
Tuli mieleen että on erikoista että nykyään auto- ja moottoripyörämallilaatikon kannessa on yleensä kuva valmiista mallista, mutta lentokone, maakalusto ja figuurimallilaatikoissa on maalattu kansikuva. Ilmeisesti kuva panssarivaunusta sodan keskellä on paljon myyvämpi kuin kuva hienosti rakennetusta ja maalatusta panssarivaunusta.
Vähän aiheen vierestä, mutta jos oheisen linkin www.fotocommunity.de/pc/pc/mypics/684483/display/4861740
kuvia olisi mallilaatikon kannessa, niin saattaisi vaikuttaa hankintaan positiivisesti.

Terv. Ari
Viesti on poistettu moderaattorien toimesta.
Lainaus:
Kyllä toi kansikuva vaikutais ainakin minun ostopäätökseen positiivisesti.itseläni on Revellin tornado 1:72 ja etsit siihen jemma nimisessä paikassa.
Näköjään säilytät tavaroita samassa paikassa kuin minäkin.
Viesti on poistettu moderaattorien toimesta.