Pienoismallit.net

Lahden Pienoismallinäyttely XIV 3.9.2022

Morjes mallarikollegat!

Lahden Pienoismallinäyttely lähestyy piiitkän tauon jälkeen lauantaina 3.9.2022. Tapahtumamme järjestetään neljännentoista kerran ja perinteisesti paikkana on Lahden Yhteiskoulu (Kirkkokatu 2).

Tapahtuman tarkemmat tiedot löydät täältä pmnetistä:
pienoismallit.net/tapahtumat/2022/lahden-pienoismallinayttely/

Muistathan, että kilpailuun osallistuaksesi ilmoittautuminen pitää hoitaa ennakkoon. Aikaa homman hoitamiseen on torstaihin 1.9. klo 18:00 asti. :)

T: mallistolaiset Jarkko & Petri
Tapahtumamme tuomaroinnissa kokeillaan jotain uutta.
Näin se toimii:
- Kisaan osallistuvat mallarit äänestävät jokaisesta luokasta mielestään kaksi parasta mallia. (äänestäneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja ennen palkintojenjakoa). Omaa malliaan ei voi äänestää, siksi äänestyslaput ovat nimellä varustettuja.
- Jokaisessa luokassa 5 eniten ääniä saanutta mallia(mallaria) ovat TOP5-malleja, joista tuomaristo (3 kahden hengen tuomariparia) valitsee kolme parasta ja laittaa ne 1, 2 ja 3 -järjestykseen. Tuomari ei luonnollisesti voi tuomaroida, jos hänen oma mallinsa on TOP5:ssä. Tällöin hänet korvaa tuuraava tuomari. Samoin jos tuomareiden mielipiteet eriävät, käytetään tuuraavan tuomarin ääntä ratkaisemaan tilanne.
- Jos TOP5:een päätyy saman mallarin useampia yhtä tasokkaita malleja, tuomarit valitsevat hänen malleistaan parhaan palkinnoille ja valitsevat seuravaksi eniten ääniä saaneen mallarin mallin jne.
Näin yksi mallari ei voi saada kaikkia luokan palkintoja.
- Tuomaristo jakaa kunniamainintoja malleille, jotka eivät päässeet palkinnoille, mutta jotka tunnustuksen ansaitsevat.
332 mallia ilmoitettu jo ennakkoon (30.8. klo 14:30)! Hieno lukema :)

Ennakkoilmoittautuminen on auki 1.9. klo 18:00 asti ;)

Muistathan, että vain ennakkoilmoittautumalla voi osallistua kilpailuun. Paikan päällä voi ilmoittautua vain näyttelyyn, jos pöydillä on tilaa.
Tällä hetkellä 421 mallia ja 89 mallaria ilmoittautunut mukaan karkeloihin :)

Vielä vuorokausi aikaa ilmoittautua (ennakkoilmo auki 1.9. klo 18:00 asti)
Asiaa pysäköinnistä.

Yhteiskoulun piha tulee totutusti täyttymään jossain vaiheessa, joten parkkia voi joutua etsimään koulun alueen lähistöltä. Kiekkopaikkojakin malitillisen matkan päästä löytyy. Ohessa linkki Lahden keskustan pysäköintioppaaseen. Toriparkki on myös kätevä (ajo Rauhankadulta) ja siitä kävelyä tapahtumapaikalle on noin 300m.

www.lahti.fi/tiedostot/keskustan-pysakointiopas/
Ennakkoon ilmoitettiin 503 kilpailu- ja näyttelymallia 111:n mallarin toimesta. Erittäin hieno lukema, kiitos! Nähdään lauantaina :)
Kiitoksia mukavasta tapahtumasta kaikille järjestelyihin osallistuineille
Suuret kiitokset hienosta tapahtumasta järjestäjille ja mallarikollegoille!
Kiitokset tapahtumasta järjestäjille, kauppiaille ja kävijöille.
Oli mukava huomata kuinka paljon oli kävijöitä.
Ja kasapäin todella hienoja malleja myös.