Pienoismallit.net

Manse Models Oy

Moi

Nyt on pienenpieni pienoismallitaivaan tähti nousemassa taivaalle. Nimittäin Pirkanmaan mallarikauppojen musta aukko on sulkeutumassa, ja uusi liike on aloittamassa verkkokaupan ja pienen myymälän muodossa.

Meitä on kaksi harrastajaa, jotka päättivät perustaa alan harrastajia palvelevan liikkeen, jollainen on Pirkanmaalta puuttunut jo aika monta vuotta.
Aluksi päädyimme lähtemään liikkeelle tarjoamalla korkelaatuisia militariamalleja eri mittakaavoissa (Tamiya, Trumpeter, Zvezda, Academy, HobbyBoss ym..), sekä Tamiyan X- ja XF-sarjan akryylimaalit, sekä AK Interactiven 3rd gen akryylit. Lisäksi työkaluja ja tarvikkeita eri valmistajilta (Tamiya ja AK pääasiassa).

Verkkokauppa www.mansemodels.fi avautuu näillä näkymin tällä viikolla, samoin myymälä. Myymälä sijaitsee ainakin näin aluksi toisen yrittäjän kodin yhteydessä, ulkorakennuksessa olevassa varastotilassa osoitteessa Laurinkatu 25, Nokia. Myymälä on avoinna erikseen ilmoitettavina aikoina, nettisivuilla sekä Facessa.
Juttu on vielä kovin aluillaan, mutta sitä pyritään rakentamaan eteenpäin aktiivisesti.

Mikäli homma lähtee liikkeelle mukavasti, on suunnitelmissa laajentaa malli- sekä tarvikevalikoimaa erilaisiin tuoteryhmiin, ja jossain tulevaisuudessa toivottavasti siintää ihan oikea pienoismallimyymälä Tampereella tai lähiympäristössä.

Lisää lähiaikoina, stay tuned

-Harri ja Mikko
Viimeksi muokattu 21.2.2022 19:06
Todella hyvä uutinen! Aina mukavaa kun on paikallinen liike, josta käydä hakemassa vähintäänkin maalit ym. tarvikkeet. Ja myös militarimalleja rakentavana niiden tarjoaminen kuulostaa vallan hyvältä. Innolla odotellaan sivujen ja liikkeen avautumista.
Hieno homma! Menestystä uudelle yritykselle!
Hienoa Tampereen seudulle saadaan taas alan liike, hyvä syy tehdä asiaa Nokialle "kuuman koiran" lisäksi.
Onnea yrittämiseen!
Suuri päivä on koittamassa. Tänään on painettu pitkä päivä ja kaiken pitäisi olla valmista. Huomenna keskiviikkona 23.2.2022 aukeaa verkkokauppa www.mansemodels.fi sekä myymälä. Myymälä on avoinna klo 16-19. Tervetuloa!
Oliko verkkosivun aukeamiselle kellonaikaa, vielä ei ainakaan pääse puusta pitkään?
Kaikkea hyvää uudelle liikkeelle ja ilahtunut olen siitä, että lähettyviltä löytyy nyt pienoismalleja ja tarpeistoa. Olen toisaalta huomannut, että malleja on tullut ostettua varastoon ja samoin maaleja sekä muita pientarvikkeita. Johtuu kyllä pitkälti siitä, että kun läheltä ei juuri mitään ole saanut niin varmuuden varalta ostanut samalla tulevaa ajatellen varastoon kun tarve on ollut sille yhdelle purkille Tamiyan valkoista. Kiitettävästi kyllä suomalaiset pienoismalliyritykset ovat aina palvelleet ja nopeasti postikin kulkenut.
Esko Koskinen kirjoitti:
Oliko verkkosivun aukeamiselle kellonaikaa, vielä ei ainakaan pääse puusta pitkään?
We are online. www.mansemodels.fi
Tamiyan XF-sarjan loppupään numerot puuttuvat vielä verkkokaupasta. Hyllystä löytyy kyllä. Ei riitä kellossa tunnit…
Ensi viikon aukioloajat:
Ti 1.3 klo 18-20
Ke 2.3 klo 17-20
Pe 4.3 klo 17-20
La 5.3 klo 11-14
Tervetuloa!