Pienoismallit.net

M: 3d-tulostuspalvelua

Myydään 3d-tulostuspalveluna pystien, figuurien, maalaussabluunoiden, pienoismalliosien yms. tulostusta

Hinta: Aloitusmaksu 5€ ja ja sen jälkeen 3€/h. Alle tunnin tulostukset kiinteään hintaan 4€/kpl (esim. sabluunat). Tulostamisaikaan vaikuttaa kappaleen koko ja toivottu laatu.

Käytettävä materiaali on PLA joka soveltuu parhaiten maalattavien mallien tulostukseen, värinä valkoinen. Esim. Akryyli- ja emalimaali tarttuu PLA:han myös ilman pohjamaalia. Liimaus pikaliimalla tai esim. revellin liimalla

Alla esimerkkinä valmiita malleja tulostettuna ja maalattuna mitä löytyy esim. thingverse sivustolta. Yksinkertaisten mallien suunnittelu onnistuu esim. web-pohjaisella tinkercad ohjelmalla

Toimitus postitse tai nouto Vantaalta

sähköpostilla tavoittaa parhaiten:
willman.jp"ät"gmail.com

Tulostettuja osia. N. 5h yhteensä. Isoin osa 2h


1h tulostus


Blaster DL-44 (tulostusaika n. 5pvä, useita ykisttäisiä osia)


Among Us Figuurit (tulostusaika n. 5 tuntia)


Mandalorian pysti (tulostusaika n. 6-8 tuntia)


Vaappusabluuna ( tulostusaika n.30min)
Viimeksi muokattu 19.2.2022 09:41
Mahtavaa että tätäkin palvelua on tarjolla!

Kerrotko vähän mikä kone sinulla on tähän hommaan, millaiseen tarkkuuteen se pystyy jne.
Esko Koskinen kirjoitti:
Mahtavaa että tätäkin palvelua on tarjolla!

Kerrotko vähän mikä kone sinulla on tähän hommaan, millaiseen tarkkuuteen se pystyy jne.
Hei kiitos ja kiva kuulla!

Vanhana mallarina uusia aluevaltauksia ;)

Tulostimena toimii Crealityn Ender 5 pro missä on tällä hetkellä 0.4mm suutin käytössä. Pienin mahdollinen suutinkoko valmistajan mukaan on 0.2mm. Tällä ns 0.4mm yleissuuttimella pitäisi onnistua siis min. 0.4mm leveän viivan tulostaminen, mutta saattaa onnistua pienempikin. Minimitulostuskerrospaksuus mitä tulostusohjelma antaa on 0.08mm.

Tulostusnopeus, kerrospaksuus ja suuttimen koko vaikuttavat pääasiassa tulostuslaatuun eli mitä ohuemmat kerrokset sitä parempi laatu. Tulosteita myös kannattaa hioa hienolla hiekkapaperilla esim. 400 tai 800 paperilla niin saa mahdolliset jäysteet pois ja häivytettyä näkyviä kerroksia mitä tulee kaareviin osiin pääsääntösesti.

Parhaiseen figuurilaatuun pääsee resiinitulostimella, mutta tällä hetkellä en ainakaan itse viitsi läträtä nestemäisillä myrkyillä kun taloudessa on pieni lapsi :)