Pienoismallit.net

Pro Gradu-tutkimus pienoismalleista

Moi,

Teen parhaillaan Pro Gradu -työtä Turun Yliopistolla asiantuntijuudesta ja historian käytöstä pienoismalliharrastuksessa. Tutkimus on jatkoa viime vuonna valmistuneelle kandidaattityön tutkimukselle pienoismallien esikuvanmukaisuudesta ja asiantuntijuudesta.

Osana tutkimusta olen tehnyt kyselyn, johon toivoisin mahdollisimman monen pienoismalliharrastajan vastaavan. Kyselyyn on mahdollista vastata tästä päivästä eteenpäin aina syyskuun loppuun 30.09.2021 klo 24:00 asti.

Kysely on anonyymi ja tulokset käsitellään siten, että yksittäisen vastaajan tunnistaminen ei ole mahdollista.

Kaikkien niiden vastaajien kesken, jotka ovat jättäneet sähköpostiosoitteensa, arvotaan 2 kpl 50€ lahjakortteja voittajan valitsemaan pienoismalliliikkeeseen.

Kysely löytyy täältä: link.webropolsurveys.com/S/4B7AD2E77261AAF6

Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin joko täällä tai sähköpostilla: [email protected]
Onnea gradun tekoon! HS kirjoitti mielenkiintoisen tarinan aiheesta:

www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000008253483.html
Esko Koskinen kirjoitti:
Onnea gradun tekoon! HS kirjoitti mielenkiintoisen tarinan aiheesta:

www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000008253483.html
Kiitos Esko. Onneksi aihe on läheinen, nimittäin historian käyttäminen ja pienoismallit. Ei kannata tehdä asiasta liian vaikeaa. Hyvä artikkeli kyllä
poistettu
Viimeksi muokattu 16.9.2021 13:57
Jani Salo kirjoitti:
jännä että tämä harrastus on varmasti 99% poikien/miesten harrastus, en koskaan muista lukeneeni tai nähneeni pienoismalleja harrastavaa naisesta.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Onhan heitä, mm alan kotimaisen järjestön puheenjohtaja on nainen. Alan tapahtumissa myös naisia paikalla, vähemmistönä kylläkin mutta voi hyvin olla että heidän harrastamisensa julkisuuteen tuomisen kynnys on isompi tai harrastettava malliasia on valtavirrasta poikkeava - vaikkapa hevosten pienoismallit. Tässä olisi kanssa gradun tai tutkimuksen paikka..
Hellurei, kiitos kaikille jo vastanneelle. Kysely on saavuttanut lähes Sauli Niinistö -tyyppisen kansansuosion, josta erinomaisen iso kiitos. Vastaamisaikaa on vielä runsaasti jäljellä.
Esko Koskinen esimerkiksi IPMS Finlandin puheenjohtaja on nainen…
Jari B. Miettinen Miettinen kirjoitti:
Esko Koskinen esimerkiksi IPMS Finlandin puheenjohtaja on nainen…
Just tähän viittasin tuossa ylempänä
Vielä on reilu viikkoa aikaa vastailla. Vastauksia on tullut todella paljon, josta iso kiitos. Lisätään kiinnostavuutta vielä hieman ja pistetään likoon vielä kolmas 50€ lahjakortti, jotta mahdollisuudet pysyvät hyvinä 🙂
Kysely Pro Gradu-työtäni varten on nyt suljettu. Sain käsittämättömän paljon vastauksia, joista iso kiitos teille, jotka vaivauduitte vastaanaan. Vastauksia tuli 192, kun kandityön kyselyyn tuli 126 vastausta.