Pienoismallit.net

Varaosapankki

Parhaiten onnistuu kun saat oikean osan lainaan ja teet mallineen vacuformia varten, voi olla että Revelin varaosat ovat jo finaalissa. Sen verran vanha on sarja.
Vastaus Revelliltä tuli vuorokauden kuluessa. Noin vanhaan malliin ei tosiaan enää varaosia heiltä löydy.
Ellei myyntiin niin löytyisikö tuota F-15B/D/E 1/32 kuomua keneltäkään lainaan Turkkuseen vacumuotiksi?
Kyseinen 1/32 Revelin F-15 sarja löytyy myynnistä Sisumodelsilta hintaan 39€
Moi, löytyiskö Tamiyan 1/35 Sd.Kfz 250/3 siirtokuvia etenkin tuohon Grief versioon (Dragonilla taitaa olla myös siirtokuvat tuohon) ja jos vaunun miehistö vielä löytyisi?
Tero Raitanen kirjoitti:
Moi, löytyiskö Tamiyan 1/35 Sd.Kfz 250/3 siirtokuvia etenkin tuohon Grief versioon (Dragonilla taitaa olla myös siirtokuvat tuohon) ja jos vaunun miehistö vielä löytyisi?
Se on GREIF (=aarnikotka), ei GRIEF (=suru tai murhe). Siirtokuvat löytyy pl pari jonkun muun version rekisterikilpeä. Greif-tekstit on tallella, samoin Adler. Laita osoite yv:llä niin pistän dekaalit sulle postiin.
Kysytääs ihan mahotonta, eli löytyykö keltään 1/32 Tomcatin pyrstöön punaista Grim Reapers tekstiä?
Missä Tomcatin 1/32 sarjasa ko. siirtokuva on ollut?
Mahtaako löytyä Revell Monogramin Pro modeler Charger Daytona konepeltiä? Puuttuu sarjasta, kun käytettynä ostettu muiden osien takia. Muuten löytyy tarvittavat palikat auton tekoon mutta haluaisin siihen konepellin. Olis hienoo, jos löytyisi, voin noutaa jo viikonloppuna Mallistolta…
Nyt varaosiksi tai harjoitteluun kaksi perinteistä hävittäjää: Mersu 109 E ja Focke Wulf 190 A, molemmat ovat Revellin 1:144 ja aloittamattomia, mutta kummastakin puuttuu kuomu, samoin siirtokuvat Mersusta. Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen.
Hasegawan 1/48 Bf 109G/K sarjoihin olisi tarvetta varaosille, mulla siis 3 mallia (G6/G10/K4) kulkeutunut joissa puutteita kaikissa, jos noista saisi lopulta pari mallia rakennettua.

Samoin Hasen 1/48 P-38H ja J:n olisi tarvetta kuomun osille.