Pienoismallit.net

O: 1/72 turhia ja huonoja lekomalleja tai aihioita

Nyt mahdollisuus päästä eroon tylsistä ja huonoista 1/72 malleista -keskeneräisistäkin toivottomista tapauksista.

Terkut täältä ulkohuussista syvältä Savosta. Aurinko paistaa (vielä) ja hyttyset hyrrää.

Tämän päivän päiväkäskyllä sain vapaat kädet kuvan ulkohuussin sisuksen dekorointiin. Odottavat perinteistä kissakuvilla tai lehtileikkeillä kuvitusta seiniin, mutta ajattelin muutamaa (5-10+) lentskarimallia valkoiseksi siluetiksi maalattuna.


Kuvassa ulkkohuoneen sisäseinää, johon malleja kaipaavaa "teosta" suunnittelen.
Taustaa:
Nautimme täällä suunnattomasti pilvettöminä kesäpäivinä ylilentävistä kirkkaista valkoisista pitkänmatkan suihkareista ja Kuopion koneen pörinöistä. Hyvällä tuurilla joskus joku Rissalan Maverick vetää mökin yli aivan pinnoissa tutkaa vältellen. Tätä ilmailukokemusta ajattelin laajentaa sadepäivien ja muutenkin pidempien istuntojen ajaksi täällä ”ulkotoimistolla” pienoismallella. Joten:

Ostetaan tai vaihdetaan muihin pelimerkkeihin 1/72 tahi pienempiä lekomalleja. Ei hyviä, vaan voivat olla keskeneräisiä tai muuten vaan reppanoita, joista haluat eroon. Vaatimuksena runko, siivet (etu ja taka), spinneri tms. nokka olemassa - senverran muovia, että ulkomuoto muistuttaa lekoa. Haen kokoelmaan erilaisia profiileja; teräväkärkisiä, deltamuotoa, suippoa ja pulleaa, siivenkärkisäiliöillä ja ilman. Näin "toimiston" ”design”-seinästä ja mahdollisesti katostakin tulisi mielenkiintoinen visuaalisesti pidempienkin ”sessioiden” aikaiseen tarkasteluun.

Tarjoa siis 1/72 murheenkryynejä, toivottomia tapauksia tai muita lekomalleja, joista haluat luopua tyylillä ja varasto-ongelmasi saattavat sijoittua tärkeäksi osaksi mainittua tilataidespektaakkelia. Mielellään hommaisin muutaman koneen satsissa tai ihan miten vaan. Varma sovittu maksu tai vaihto tms. taataan luottamuksella.

Postitus mielellään edullisin stressittömin metodein, esim. kirjekuoressa tai noutokin onnistuu Tampereen alueelta ja satunnaisesti Tre-Savon reitin varrelta kesän kuluessa.

Kiitos
IT
Väliaikatietoja.
Vielä on tilaa usealle 1/72 koneraadolle, pois aktiivistashiä täyttämästä ja työtilaa häiritsemästä, roskiksen tai kaatopaikan sijasta osaseksi moniulotteista tilateosta Itäisen Suomen aistikkaaseen atmosfääriin.

Ensimmäinen maailmansota, terävä nuolimuoto ja muu mielenkiintoinen siluettiprofiili on ainakin vielä ilman edustajaa. Rohkeasti vaan viestiä ja ehdotuksia tulemaan, toivoo projektin yhden hengen työryhmä.

Tässä ei kyllä ehdi edes apurahoja hakemaan säätiöiltä, kun projekti etenee jyrän lailla.
Kiitos vaan kaikille jo kontakteista ja tarjouksista. Lentokonekauppoihinkin on jo päästy ja ValkeaLaivueen(?) ensimmäiset koneet ovat jopa jo kuivumassa (katso kuva) ja odottavat mahdollista viikonlopun siirtolentoa Savon korpeen sivistyksen ulottumattomiin.

Vain kesäisen ja suht rauhallisen tulevaa "teosta" ympäröivän tilan johdosta seinäänkiinnitystä voisi kokeilla esim. magneeteilla?!? Onko kokemuksia tai pieniä magneettikandidaateja kellään tiedossa?


Ensimmäinen setti valkoisia lekoja odottaa jo malttamattomana pääsyä Savoon. Lisää raatoja vielä tarvitaan.