Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Kilpa-ajoneuvot

Pikaisen laskeskelun jälkeen näyttäisi siltä, että osallistujia ainakin on riittävästä ryhmikseen. Hieno homma. Toivottavasti saan ideoitua jotain tuon bemarin ikkunoiden suhteen, ei kestä muoviset ikkunat koiranpennun hampaissa…
Nyt on päätös tehty minkä mallin rakennan ryhmiksessä.
Työn alle pääsee Tamiyan Lexus sc430 Mobil Gt500 Studio 27 etsien kanssa
Jos tämä ryhmis toteutuu, voisin tulla mukaan "itsemurhamallilla". Lähtee ns. kakkosmallina työn alle parin viikon sisällä. Eri asia sitten saanko julkaisukelpoista aikaiseksi:)))

Lähtökohtana olisi Hellerin C4 WRC, lisättynä etseillä, sora-alustalla ja eräillä dekaaleilla.
KL kirjoitti:
Lähtökohtana olisi Hellerin C4 WRC
Otan osaa :D
Nyt olisi päivitetty myös osallistujalistaa, järjestys on vähän sekaisin mutta jos joku tuntee kokeneensa vääryyttä, otathan yhteyttä…
Yritetään saada rakennettua tuo Escin BMW 320 turbo, jota on tullut hyllyssä jo muutaman vuoden pelättyä ja katseltua.
Jos jo hieman aloitetut sallitaan, menisikö Utin juhannusjuhlien kilpailussa käytetty ja sitä varten kilpakuosiin maalattu Messerschmitt Bf 109 kilpa-ajoneuvosta?
Timo-Matti H kirjoitti:
menisikö Utin juhannusjuhlien kilpailussa käytetty ja sitä varten kilpakuosiin maalattu Messerschmitt Bf 109 kilpa-ajoneuvosta?
Kyllä uskoisin, että menee nippanappa kategoriaan.
Ilmeisesti tarvittava määrä on kasassa, 1.12. siis aloitus? Vai voiko jo viikonloppuna alkaa hypistelemään?
Kokeillaanpa jos tämä ryhmis potkisi takaisin mallailun pariin kymmenen vuoden tauon jälkeen. Projektiksi pääsee Beemaxin BMW M3 E30 rally ja tavoitteena tehdä siitä Ari Vatasen 1988 Jyväskylän Suurajoissa ajama Milk Energy -auto.