Pienoismallit.net

Harrasteässä - pienoismallikauppa PorissaViimeisen viikon on meno ollut kuin Korvatunturilla konsanaan ja kauppias onkin raahannut uutta tavaraa puodin puolelle selkä vääränä ja naputellut tuotteita nettiin semmoisella nopeudella, että tenniskyynärpää alkaa pian olla todellisuutta. Kaikista tavaratoimituksista ei ole kiireessä ehtinyt kuvia ottamaan, mutta uutuuksia ja täydennyksiä kannattaa käydä silmäilemässä nettikaupan puolella! Niin ja niitä joulahjatilauksia voi edelleen tehdä netin kautta, sillä paketit ehtivät vielä hyvin perille.

www.harrasteassa.fi


Aukioloajat ennen joulua:

TI 20.12. klo 19-21
TO 22.12. klo 19-21


Puoti sijaitsee osoitteessa Saarentie 26, Pori. Tervetuloa!

Muina aikoina asiointi sopimuksen mukaan, ota yhteyttä mikäli haluat poiketa paikan päällä.


Pari viimeisintä saapunutta tilausta löytyy netin puolelta, osoitteesta www.harrasteassa.fi pääsee tarkastelemaan tuotteita tarkemmin.

Tällä viikolla puoti ei ole avoinna kuin sopimuksen mukaan - mutta ensi viikolla pääsee torstaina 26.1. taas tutkailemaan puodin tarjontaa lähemmin.

Puoti sijaitsee osoitteessa Saarentie 26, Pori. Tervetuloa!

Lisäksi olemme keskiviikkona 25.1. Porin Pienoismalliharrastajien kokoontumisessa mukana pienen myyntipöydän kera, klo 18-20, Vapaudenkatu 11, Pori (A-killan tilat).
Harrasteässän ilmatilassa, maa-alueella sekä aluevesillä on tänään nähty paljon liikehdintää.

Aluevesille on rantautunut monta erilaista sotalaivaa ja jos oikein näin, niin taisi siellä olla pari sukellusvenettäkin. Maastossa pyörii maakalustoa mittakaavassa 1/35 ja ilmatilan herruudesta taistelevat niin lentokoneet kuin helikopteritkin!

Toimitilamme vallanneet pienoismallit voit bongata nettisivuillamme osoitteessa: www.harrasteassa.fi
PIENOISMALLIEN LUMOA SATAKUNNAN MUSEOSSA

Porin seudun pienoismallikerho ja Satakunnan Museo järjestävät yhteistyössä kaksi pienoismallitapahtumaa. Pienoismallikerholaiset esittelevät harrastustaan ja Sota Porissa -näyttelyn lentokonemalleja sekä mukanaan tuomiaan pienoismalleja, kuten autoja, laivoja ja panssarivaunuja. Samalla kerholaiset myös rakentavat malleja. Elon merkkejä -näyttelystä löytyy myös monenlaisia pienoismalleja pronssikauden maatilasta 1890-luvun Constantia-höyrylaivaan. Näyttelyä voi kiertää omatoimisesti tai osallistua opastukselle ke 15.2. klo 17-18.

Tapahtumat järjestetään Satakunnan Museossa (Hallituskatu 11, 28100 Pori).

Keskiviikkona 15.2. klo 16-20 ja
keskiviikkona 22.2. klo 14-20.

Mukaan pienoismallitapahtumiin ja opastukselle sisäänpääsymaksun hinnalla tai Museokortilla.

Harrasteässä on mukana tapahtumissa molempina päivinä ja myynnissä on pienoismalleja ja tarvikkeita.


Loppuviikosta saapui tavaralähetys, joka sisälsi niin täydennyksiä kuin uutuuksia valikoimaamme. Uutuuksia saapui lentokoneiden 1/48 valikoimaan ja näkyi hyllyyn huristelevan pari Tamiyan moottoripyörääkin.

www.harrasteassa.fi


Vino pino täydennyksiä sekä pari uutuutta lisätty nettikauppaan! Täydennyksiä saatiin mukavasti tarvikkeisiin, siveltimiin, sekä Hasegawan ja Hobby Bossin pienoismalleihin. Uutuuksina valikoimaan lisättiin Hasegawan 1/48 Junkers Ju87G-2 Stuka ja tarvikkeisiin Model Craftin ruiskuja, pipettejä ja pulloja maalien sekoittamiseen.

Aukioloajat tässä kuussa seuraavanlaisesti:Puoti sijaitsee osoitteessa Saarentie 26, Pori. Tervetuloa!


Hei, nyt niitä täydennyksiä tuli taas! 😀👍 Pääpaino tällä kertaa Academyn ja Italerin pienoismalleissa. Niin ja tulihan sieltä toki myös Nochin tuotteita kaikenlaiseen dioraamojen rakentamiseen ja tietty kunnon setti UHU Hart liimaa.

Tuotteet on selattavissa nettikaupassa osoitteessa: www.harrasteassa.fi

Lisäksi tänä viikonloppuna paketit lähtee matkaan alennetuilla postikuluilla! 📦🛩️Viikko alkaa lähestyä loppuaan, mutta vielä ehti tulla kaikenlaista kivaa tavaraa hyllyihin. Lentokoneita tuli 1/72 sekä 1/48 mittakaavoissa ja uutuuksina valikoimaamme hankimme Plus Modelin 1/35 mittakaavan pikkutavaroita esim. sukset, matkalaukkuja, kamiina, propagandajulisteita ja tienviittoja.

Tuotteet on selattavissa nettisivuillamme osoitteessa: www.harrasteassa.fi

Loppukuun aukioloajat:

TO 30.3. klo 17-19

Puoti sijaitsee osoitteessa Saarentie 26, Pori. Tervetuloa!