Pienoismallit.net

Harrasteässä - pienoismallikauppa Porissa

Harrasteässä on aloitteleva pienoismallien- ja pienoismallitarvikkeiden erikoisliike. Toimimme pääasiassa nettikauppana - mutta tarkoituksenamme on myös palvella paikallisia asiakkaita ja avata pieni puoti joka on avoinna rajoitetusti. Myös nouto onnistuu suoraan paikan päältä.

Porissahan on Laurilan myötä pitkät pienoismalliperinteet - toivomme herättävän tämän kipinän henkiin uudestaan.

Valikoimamme on vielä suppea - mutta sitä laajennetaan tasaiseen tahtiin. Matkamme on siten vasta alussa mutta toivomme vakiinnuttavamme paikkamme Suomen pienoismallikauppojen joukossa.

Meidät löytää:

www.harrasteassa.fi

Facebook: www.facebook.com/Harrasteassa/
Instagram: www.instagram.com/harrasteassa/
YouTube: Harrasteässän YouTube kanava

Ja tavoittaa sähköpostilla [email protected]
Viimeksi muokattu 21.8.2020 21:57
Hienoa, Porista onkin ollut pitkä matka lähimpään pienoismallikauppaan ja nyt saatiin sellainen kotikulmille.
Eduard lähetys saapunut, mallit löydät täältä ->

https://www.harrasteassa.fi/valmistaja/1876889
Harrasteässän löydät myös YouTubesta, viimeisimmällä videolla tsekataan mitä Eduardin 1/48 Lysanderin laatikko pitää sisällään:

Esittelyssä Eduard 1/48 Lysander (Limited Edition)
Ensi viikolla lähtee uutta tilausta - uusia valmistajia valikoimiin: Tamiya, Airfix, Revell, Vallejo, Humbrol.

Jos haluat nähdä edellämainituilta valmistajilta tiettyjä tuotteita valikoimissamme (tai omassa hyllyssäsi) - pistä viestiä [email protected]

Lisäksi viimeisin video sarjasta 'Harrastuspöydällä' on juuri julkaistu, käy tsekkaamassa videoblogi pienoismallailusta täältä. Muista tykätä, jakaa, kommentoida jos sisältö on mieluista - ja parannusehdotuksia otetaan aina toki vastaan.
Viime tilauksen tavaroita päivitelty sivuille - maaleja ja muita nesteitä, auto- tankki- ja lentokonemalleja:

www.harrasteassa.fi
Puodin avajaiset pidetty - ja täydennystä uutuuksia tulossa varastoon tämän/ensi viikon aikana. mm. lisää autoja.

Uutena edustuksena Special Hobby seuraavaksi kiikarissa. Jotakin Special Hobbyn tuotteita joita haluaisit nähdä valikoimissamme? Pistä viestiä [email protected]

www.specialhobby.eu
Puodin lokakuun aukioloajat

Ma 19.10.20 kello 16-19
Ke 28.10.20 kello 15-18

Osoite: Saarentie 26, Pori
Avajaisjuhlallisuuksissa tuli käytyä ja heti alkuun voi todeta Harrasteässän valinneen oikean suunnan eli valikoimassa on nimenomaan alan harrastajille tarkoitettua mallisarjaa sekä nippeliä ja nappelia kuin myös liimoja ja maaleja sekä työkaluja, jotka Länsi-Suomesta katosivat jo ammoin Laurilan askarteluliikeen mukana. Laurilan mukana katosi myös asiantuntijuus sekä innostus alaa kohtaan. Nyt ne ovat palanneet uusien tuulien kera ja mallikasta jatkoa Harrasteässälle tässä toivottelen!
Kiitos PhantomII! Vaikka aikaa on jo vierähtänyt niin Laurilan malleja täynnä olevat seinät (ja katto!) on kyllä edelleen tuoreessa muistissa, isän kanssa ahkerasti aikanaan siellä ravattiin. Tässä pikkuhiljaa puksutellaan eteenpäin - toivottavasti joskus päästään pisteeseen että aiheutetaan samanlaisia kokemuksia nykyisille ja tuleville mallaajille.