Pienoismallit.net

Pekripe.fi uusi verkkokauppa

Olemme avanneet uuden verkkokaupan. Valitettavasti työtä on vielä paljon, koska jouduimme kopioimaan tuotteet vanhasta verkkokaupasta ja uusi laittoi loppuunmyytyjä ja sellaisia tuotteita mukaan tuotevalikoimaan, joita ei saa enää. Eli menee aikaa, kun saamme uuden ihan kokonaan ajan tasalle. Pahoittelut tästä, mutta kannattaa käydä katsomassa. Uusi verkkokauppa on vanhassa osoitteessa www.pekripe.fi, mutta ihan uudella palvelimella. Uusi verkkokauppa toimii ihan uusimmalla alustalla ja siinä on paljon mahdollisuuksia, joita joudumme itsekin vielä opettelemaan kauan aikaa. SSl salauskin löytyy molemmista sivustoista, kuten se on ollut jo tähänkin asti. Uudesta voi tehdä jo tilauksia, mutta suosittelemme vielä pikalasku maksutapaa, jolloin on helpompi
reagoida, jos tulee tilattua tuote, jota emme ole ehtineet vielä päivittämään ajan tasalle. vanhassa verkkokaupassa onn tuotteita yli 6000, joten työmaata kyllä riittää.

Vanha verkkokauppa toimii uudessa osoitteessa www.collectorscorner.fi ja toimii, kuten tähänkin asti. Kunhan uusi sivusto on saatu ihan lopulliseen kuosiin, nin vanha versio jää pyörittämään ihan muita tuotteita.
Pysykäähän terveinä!

Pekripe myynti

P.S Kysymällä saa aina lisää infoa tilauksista ja saatavilla olevista tuotteista, sekä uuden verkkokaupan saatavilla olevista tuotteista ym.

Myymälämme Seinäjoella on avoinna seuraavan kerran lauantaina 9.5 klo 10.30-12.00.
Viimeksi muokattu 7.5.2020 22:04
Tällä kupungilla f7vxkm66 5 e alennus vähintään 40 e tilauksesta. Käy varastossa oleviin tuotteisiin.
voimassa 22.5 asti. Näitä on 10:lle nopeimmalle 1 kpl/asiakas.
Kannattaa korjata ainakin nuo hakukentän alapuolella olevat pienoismallit-, Tintti-tuotteet- ja lelukauppa-linkit, jotka yrittävät ohjata nyt laukkuihin ja muihin olemattomiin tuoteryhmiin. Tosin hakukaan ei vaikuta toimivan.
Pienoismallien infotietoihin olisi hyvä saada mukaan myös rakennussarjan valmistajatieto, aina se ei käy kuvasta ilmi ja yleensä se antakokeneemmalle harrastajalle tarkempaa kokonaiskuvaa mallilaatikon sisällöstä sekä helpottaa mallin tietojen ja lisäkuvien googlettamista muualta.
Ei kannata luottaa tuotekuviin. Tamiyan A6M3:ssa oli uudemman 61108:n kuva, vaikka tuote on 61025, alkujaan 70-luvulta. Tälle 20e hinta on todella kova.
Kiitos vinkeistä. Virheitä korjailtu ja tuo Simon mainitsema zero poistettu, siihen oli päässyt tosiaan väärä kuva.