Pienoismallit.net

AK Interactive 3rd Generation Acrylics

ESITE

Maalit tulossa myymälään ja nettikauppaan tällä viikolla!
AK Interactive 3rd Generation -maalit
päivitetty verkkokauppaan!
Taas alkaa maalien kartoitus… Katsoin heidän esitteestään tuttua suomalaista oliivivihreää MrHobby H320, jota kutsutaan AKn sivuilla Reflective Greeniksi (ei ihan kolahtanut). Oma kokemukseni AKn väreistä on niin hyvä, että mielenkiinnolla odottelen, kuka aloittaa muovilusikoiden vertailuvärjäyksen. Pitääpä jäädä odottelemaan.
Viimeksi muokattu 15.2.2020 21:20
Juha Savola kirjoitti:
Oma kokemukseno AKn väreistä on niin hyvä, että mielenkiinnolla odottelen, kuka aloittas muovilusikoiden vertailuvärjäyksen. Pitääpä jäädä odottelemaan.
Paljonko noi muovilusikat antaa lisäinfoa, kun se lopullinen maalipinta peitetään kuitenkiin kuraan, liejuun, pölyyn ja washeihin? Kun eihän se malli saa puhdas olla ;-)
Moi!
Itselläkin on ollut pientä uskonpuutetta sotilaskalusto-malleissa tuohon ehdottomaan tarkkuuteen värisävyjen suhteen, kun modulaatiot, filtterit, öljyvärit, chippaukset, ruosteet, pölyt, kurat, rasvat, valumat ym. on lisätty. Onhan se tietysti oikea pohja koko työlle. Joskus vaan mietityttää ;-)
Ehdotonta tarkkuutta tuskin oli oikeissakaan maaleissa, mutta kuraamisesta ja likaamisesta huolimatta, oikean vaikutelman saamiseen kyllä auttaa, jos pohjaväri on oikein. Eihän niillä kurilla ja pölytyksillä ole tarkoitus peittää mallia, vaan tehdä luonnollinen efekti kalustolle.
Kokonaan toinen asia sitten, jos ottaa lähtökohdaksi puhtaasti taiteellisen kannan, jossa modulaatioilla luodaan oikein hienon näköisiä malleja, joilla on hyvin vähän tekemistä aidon laitteen kanssa. Mutta se on jokaisen valintakysymys.

Maaleja alkaa olemaan niin paljon, että heikompaa hirvittää. Eli mitä erinomaista näissä uuden sukupolven maaleissa on?
Eli mikä on se täky, että mallariparka uusisi koko maalivarastonsa?

Mainokset, siis esite, kehuvat toki uuden tuotteen aina erinomaiseksi. Niinhän niiden pitääkin. Itse kaipaisin eniten kestävämpää maalipintaa. Akryylit tuntuvat jopa pohjamaalatuista pinnoista lähtevän kun vähän ilkeämmin vilkaisee. Siksi on aina kiire vedellä suojalakkoja pintaan. Onneksi niitäkin on nykyään jo aika hyviä.
Timo Rasimus kirjoitti:
Maaleja alkaa olemaan niin paljon, että heikompaa hirvittää. Eli mitä erinomaista näissä uuden sukupolven maaleissa on?
Eli mikä on se täky, että mallariparka uusisi koko maalivarastonsa?
Hyvä kysymys. Itse olen pärjännyt Tamiyalla, Humbolilla ja Revelillä, sekä satunnaisesti muilla merkeillä.