Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Keskeneräisiä malleja valmiiksi II

En tiedä kuinka korkeelta katajaan kapsahtaa, mutta yritetään…

Tämä on roikkunut vähän pidempään kuin pienen ikuisuuden tuolla kaapin päällä aloitettuna. Niin pitkään, että kasausohjekin on jossain muutossa siirtynyt johonkin hukka -nimiseen paikkaan. Onneksi Revell on jossain vaiheessa julkaissut tästä military-mallin kopion, ja siihen löytyy ohjeet netistä. Toivottavasti osat sentään on tallella.

Eli yritetään tämä saada nippuun tässä kevään aikana (noiden vähempitöisten ohella).

Mukana 1:35 maakalulla.
Kyllähän sitä mukana voisi olla, täytyy vaan tonkia varastoja mikä olisi sopiva malli tähän
Voisi tehdä tuon ryhmismallin loppuun ainakin.
Kattelin hyllyjä ja löytyihän sieltä. Zvezda La-5FN, Hasegawa ja Heller Yak-3. Kaikkien skaala on 1/72. Heller on peräisin 70-luvulta ja tarkoitus oli maalata se uudelleen. Hasen ja Zvedan valmistumiset on kiinni siitä löydänkö enää puuttuvia osia. No, pitää lähteä penkomaan laatikoita.

E-P
Kun rakentajia on näin paljon, eiköhän jo ryhdytä jatkamaan keskeneräisten rakentelua. Mukava olisi nähdä tässä ketjussa kuvia lähtökohdista.
Tuossa olisi Fw 189:n, DH.91:n ja Su-2R:n tämänhetkinen tilanne


Näitä lähden viemään kohti maalia.
Teillähän on pitkällä noi kesken jääneet ;-)

Tässä se, mitä itse olen tälle saanut neljässäkymmenessä vuodessa aikaiseksi (huom. myös ne hävitetyt ohjeet). Moottoria liimailtu, samoin sivuvaunun ja pyörän runkoa, pyörän rungosta jopa kitattu joku kuoppa. Tästä se on hyvä jatkaa ;-)

[img][/img]Ihan vaiheessa tämä Phantomikin vielä on.Siivet ja lisäpolttoainesäiliöt kasattu, Ohjaamoa maalattu ja lisäilty johdotuksia siihen.