Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Vuodenvaihteen malli III

Nyt on se ahnehtimani toinenkin malli siinä vaiheessa että urheilutermejä käyttäen kello kilkattaa viimeisen kierroksen alkamisen merkiksi. Eli siirtokuvien pohjatyöt, siirtokuvat ja viimeiset pikkuosat paikoilleen, loppulakkaus ja vanhentamiset jäljellä. Ja pitäisi se saada julkaistuakin. Voipi mennä vähän tiukille.

E-P
Pikku vinkki : jos olet ollut mallailematta useamman vuoden, niin tarkista maalit ja liimat ennenkuin meinaatkaan aloittaa uutta mallia. Varsinkin, jos mallilla on dead line.

Piti eilen aloittaa oma ryhmismalli, mutta aiotut maalit kuivahtaneita ja ainoan neulaliiman neula täysin tukossa. No äsken löysin vanhan kitarankielen ja sain neulan auki. Onneksi on vielä muutama päivä aikaa, ja aion jonkinlaisen mallit tuosta Peashooterista taistella vaikka väkisin. :)
Eilinen päivä meni korin (paikka)maalauksessa, pohjanosien maalauksen ja liimauksen ja vanteiden parissa. Seuraavaksi siirtokuvien asettelua

Blackburn Rok valmistui. Lähtökohdat huomioon ottaen ihan mukiin mukava malli rakennettavaksi. Seuraavaa sopivaa ryhmistä odotellessa:

[img][/img]
Stuka uhkaa valmistua aikarajan puitteissa. Vielä litkutukset,pienempien detaljien maalaus ja mattalakka.
Saapa nähä jääkö itellä taas kesken :( Eipä ole työpöydän ääreen juuri ehtiny kun muu elämä varastaa ajan harrasteilta…
Spitissä on siirtokuvat pinnassa. Viimeiset pikkuosat paikoilleen ja töhrimään. Saan tämän toisenkin tuotoksen todennäköisesti valmiiksi määräajajn puitteissa.

E-P
Jännäksi menee. Joulun jälkee en ole saanu Daihatsun kanssa mutää aikaseksi. Toista mallia olen kyllä vähän edistäny…
Tänää täytyis maalata loput osat ja kori. Hyvät mahdollisuudet saada valmiiks. Mut paineen alla on tehokkainta työskennellä 😁
[img][/ perusmaali levitetty.
Joo, kyllä tässä kisassa joutunee antautumaan! Joulusta asti ollut flunssassa, yskä on vieläkin niin karsee ettei mallia ole uskaltanut katsoakaan. Toki toi jatketaan loppuun, kun kunto sallii.

Posti toi viikolla vuoden ensimmäisen, sitäkään saanut haettua kuin tänään.

Viimeksi muokattu 10.1.2020 13:08 +