Pienoismallit.net

Lahden Pienoismallinäyttely XIII 7.9.2019

Jos ja kun Yhteiskoulun piha täyttyy nopeasti autoista tapahtuma-aamuna, on Toriparkki kätevin paikka pysäköidä (sisäänajo Rauhankadulta). Kirkkokatu kuuluu Lahdessa kalleimpaan pysäköintivyöhykkeeseen. Yhteiskoulun pohjoispuolella oleva Päijänteenkatu on halvemmalla kakkosvyöhykkeellä. www.lahdenpysakointi.fi/pysakointipaikat/p-katu-kadunvarsipysakointi/
ISOT kiitokset kaikille Lahden Pienoismallinäyttely XIII:ssa vierailleille, osallistuneille, järjestelyissä jeesanneille ja erilaisia pikku nakkeja saaneille! Te teitte taas tapahtumasta sen mikä se oli, eli tosi hieno lauantai rakkaan harrastuksen parissa :)
Kiitokset järjestäjille! Hieno tapahtuma, upeat mallit, hieno tunnelma!
Tuli taas käytyä ja nähtävää riitti ja ostettavaakin löytyi,harmi ettei saldo riittänyt enempiin hankintoihin!. Toivottavasti vähän sais itsellekkin inspiraatiota rakentamiseen,kun tuntuu että tästä harrastamisesta on tullut enemmän keräilyä!. Iso kiitos Mallistolle ja myös muille kauppiaille ja tietysti kaikille ketkä mallejansa näytteille toivat!,jospa joskus saisi jotain valmiiksi ja näytille tuotua!.