Pienoismallit.net

Vaijereiden kiinnityssakkeleita?

Sdkfz 9/1 etenee hiljalleen ja nyt on menossa nosturin puomisto ja väkipyöräviritelmät. Vaijeriin tarvitaan vaijerilukkoja (sakkeleita), joilla vaijerin pää kiinitetään pyörän ympäri.

Kokeilin pyöritellä ohuesta kuparilangasta jonkinlaista häkkyrää, mutta lopputulos ei ollut mieleinen, on kuitenkin näkyvällä paikalla ja lukkoja menee kaiken kaikkiaan kymmenkunta. Osa näistä on ihan vierekkäin, joten olisi hyvä olla edes jotenkin samannäköisiä/kokoisia.

Yrityksistäni huolimatta en ole onnistunut löytämään tarviketarjonnasta näitä lukkoja. Vaijereita ja niiden päitä löytyy kyllä.

Toivottavasti joku pikkupaja tekee niitä. Voisiko mallarikollega ystävällisesti vinkata linkin?

Asko Karjalainen
Moi, tuolla on sakkeleita, mutta harmittavasti nuo pienimmät koot vaikuttaisivat olevan loppu (jos siis tarvitset sellaisia): www.rbmodel.com/index.php?action=products&group=077
Voisi kysellä onko tulossa tuotantoon/varastoon.

Olen itse tilaillut muutaman kerran tuolta kaikenlaista pikkukamaa, hyvin on toiminut. Kuitenkin listoilla on kamaa jota ei nähtävästi ole saatavana (määrän valintaruudussa 0 pc), ja niiden osuus on vain kasvanut, ikäänkuin täydennyksiä ei olisi tullut pitkään aikaan.

T:Ville H
Kiitoksia linkeistä.

En ehkä ilmaissut ongelmaani tarpeeksi selvästi. En tarvitse hinauksessa käytettäviä sakkeleita, joihin linkit viittaavat. (Ovat muuten hienoja, pari pakettia saattaa vielä löytyä).

Kaipailen vaijerilukkoja, joilla vaijeri kiristetään kiinni esim akselin ympärille, ettei pää karkaa. Tai jonka avulla vaijerin päähän saadaan kiinnitettyä nostokoukku. Googlen haku steel rope clamp kertoo olennaisen.

Asko