Pienoismallit.net

Combat Models verkkokauppa avattu

Uusittu verkkokauppamme on avattu osoitteessa
www.combatmodels.fi

Muista myös FB- ja Instagram -sivumme!
Nyt on esimerkilliset sivut väsätty! Kannatti odottaa.
Vähän urmelusta ainakin noiden AK:n Air -värien kanssa. Vanhassa sivustossa muistaakseni olivat AK:n värinumeron mukaisessa järjestyksessä, nyt sikin sokin sekaisin, ja AK:n oma numero näkyy vasta, kun avaa tuotteen kuvauksen. Vaikea löytää haluamaansa maalia!
Tervo Salminen kirjoitti:
Vanhassa sivustossa muistaakseni olivat AK:n värinumeron mukaisessa järjestyksessä, nyt sikin sokin sekaisin, ja AK:n oma numero näkyy vasta, kun avaa tuotteen kuvauksen. Vaikea löytää haluamaansa maalia!
Kiitos hyvästä huomiosta! Jos ko yrityksen väkeä yhtään tunnen niin kaikki kehitysideat luetaan ja noteerataan ;)
Sama tilanne LifeColor maalien suhteen, valmistajan väritunnus näkyy vasta kun klikkaa kyseistä maalia…aika aikaa vievää puuhaa, entinen oli siltä osin parempi. Muilta osin oli kyllä raikkaan näköinen sivusto ;-).
Plussat:

- Sivut näyttävät edellistä nykyaikaisemmilta
- Tuotehaku on paljon parempi eli voi hakea esim. kaikkia laiva-rakennussarjoja tai pelkkiä tarvikeosia jne.
- HTTPS -sivusto, kuten kaikkien kauppojen kuuluisikin olla tänä päivänä (tosin jostain syystä kassa/checkout-sivulla on vähän erikoinen URL)

Parannettavaa:
- Tuotteiden saatavuus näkyy vähän huonosti. Eli kukin tuote pitää erikseen "avata", jotta näkee sen saatavuustiedot siinä oikealla. Tuotteen hinnan viereen voisi esim. laittaa vihreän/punaisen tai keltaisen pallukan symboloimaan saatavuutta. Toki se väriselitys voisi lukea jossain ohjeet-kohdassa tjs.
Toimittaja/valmistajat lista olis ihan kiva jos se olisi vaikkapa aakkosjärjestyksessä eikä sekasin.
En tiedä mitä mieltä muut kaupan käyttäjät ovat rakennussarjojen etsimisestä mutta mielestäni esim lentokoneet->lentokoneet mittakaava riittäisi. Mittakaava eri valmistajat ns.polku on mielestäni turha. Toki vain oma mieli piteeni. Sivut ovat muuten nopeasti testattua toimivat.
Ensimmäinen vastaan tullut verkkokauppa, jossa ostoksia ei voi maksaa kassalla. Ainoat maksutavat lasku mukana tai postiennakko.
Itse kokenut nimenomaan tuon laskun kanssa maksamisen todella käteväksi! Pikkuliikkeen ihan turha maksaa provisioita pankille tai luottoyhtiölle, ainakin niin kauan kuin luottamus asiakkaan ja liikkeen kanssa säilyy!