Pienoismallit.net

KPRT-Models

Hei taas…

Valitettavasti tästä päivästä alkaen käymme Postissa vain 2 kertaa viikossa !! Pääasiassa Ti ja To. Mikäli viikonloppuna tulee riittävästi tilauksia, niin silloin Ma ja To. Tämä muutos tulee nykyisen polttonesteen hinnan takia, jotta ei tarvitse siirtää polttonesteen hintaa tuotteisiin ( vielä ). Katsotaan miten polttonesteen hinta tulee vaikuttamaan tukkurahteihin, niin se tullaan siirtämään heti uusiin tuotteisiin sitä mukaa kun tukku nostaa rahtien hintoja. Olemme myös tehneet laskelmia ja tulleet siihen tulokseen, että emme osallistu mihinkään tapahtumaan näillä polttonesteen hinnoilla, tämä siis perustuen kokemukseemme tapahtumien myynnistä. Emme siis tule Tikkakoskelle !!

tv Kari / www.kprtmodels.net
Iltaa

Tänään olemme saaneet hieman runsaammin automalleja varastoon, myös kauan odotettu Fujimin ja Atlantiksen lähetys saapui perille.
Samalla tuli myös Tamiyan maaleja joita on vihdoin tullut jonkin verran tukkuun, mutta ilmeisesti lisää on tulossa tukkuun parin kuukauden päästä ? Pari Tamiyan uusinta painos autoa saapui myös varastoon.
KPRT-Resin tuotteitakin on nyt hyvin varastossa, kun olemme saaneet tulostimen taas toimimaan normaalisti.
Jonkin verran on Tarjous tuotteitakin vielä jäljellä…
Hyvää kevään jatkoa kaikille.

tv Kari / www.kprtmodels.net
Aurinkoista päivää…

Tänään saimme vihdoin täyteen Tamiyan x , xf ja lp sarjan maalit varastoon, TS värit täydentyvät parin viikon päästä. Samalla tuli myös muutama Italerin ja Revellin täydennys malleihin, lisää tuotteita tulossa ensiviikolla mm. Fujimin tuotteita ym.

Olemme saaneet myös uuden DM modelkitsin virallisen maahantuonnin ja jälleenmyynnin Suomeen, ensimmäiset autot saapunevat kesä / heinäkuussa. Ennakko varaus malleja on vielä muutama jäljellä, jos haluat mallin " parempaan " hintaan, ensimmäinen erä on rajoitettu määrä !!! VAIN sähköpostilla tehdyt varaukset huomioidaan !! Ei siis tätä kautta varata !!!

Hyvää viikonloppua kaikille !!

tv Kari / www.kprtmodels.net