Pienoismallit.net

Ulkomaiset verkkokaupat

Minun kokemukseni mukaan Sockelshop ja Axels Modellbau ovat huomattavasti Königiä nopeampia palvelussaan. Molemmat saavat tavaran postiin yleensä samana päivänä kuin tilaus on tehty ja se on vastaanottajalla yleensä viiden päivän sisällä.

Jari
AJ kirjoitti:
Myöskin tulli on alkanut seurata verkkokauppaa tarkemmin.
No jaa, tämän vuoden Kiinan ostoksista on yksi parinkympin paketti tullattu, jäi alle maksurajan. Keskiarvo ollut vuosia pari pakettia vuodessa, eli toinen tullaus vielä odotettavissa?
Itellä tullut kaikki Kiinan paketit suoraan perille, sitten sen yhen kerran menen tilaamaan USAsta kolme teepaitaa => tulliin => niin pirun kalliiksi tulivat ettei niitä raaski pitää 😁
Petri Manninen kirjoitti:
Itellä tullut kaikki Kiinan paketit suoraan perille, sitten sen yhen kerran menen tilaamaan USAsta kolme teepaitaa => tulliin => niin pirun kalliiksi tulivat ettei niitä raaski pitää 😁
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Se on sitä Trumpin kauppasotaa ;-)
Terve,
ei ollut mainittuna Martolaa joka on osoittautunut hyväksi ja yhteistyökykyiseksi kaupaksi.

Niko
Moi, Verkkokaupoista puheenollen, fi-fi.facebook.com/pages/category/Games-Toys/TAKOM-354803674728188/ :

WARNING! Please do not attempt to purchase Takom products from www.takom-military.com. This is a fraudulent website, affiliated with www.internethobbies.com. There have been many complaints filed against this fraudulent company with the Better Business Bureau:
www.bbb.org…us/pa/mayfield/profile/wholesale-hobby-supplies/internet-hobbies-0241-235973355

Only purchase Takom products from trusted official Takom distributors, otherwise you risk losing your money. There is only one official Takom website, and we do not sell directly from our website
www.takom-world.com

Huijareita löytyy aina…
Viimeksi muokattu 27.9.2018 21:23 +
Täällä on suht kattavasti käyty läpi hyvät ulkomaiset verkkokaupat.

Hannants on siinä mielessä hyvä lafka, että kun hakee jotain tiettyä tuotetta, niin näkee helposti myös kaikki siihen liittyvän aftermarket-sälän ja kokemukseni mukaan myös kattavammin kuin muualta. Yleensä katson tarvitsemani mallin ja siihen liittyvän tilpehöörin ensin Hannantsilta, mutta useimmiten tilaan lopulta tavarat edullisemmasta kaupasta.
Täällä onkin tullut hyvää analyysiä eritysesti AJ:n, mutta myös muiden toimesta. Mihin on unohtunut Modelimex?
Hannants on ehkä kallis, mutta luotettava.
Itse panisin painoarvoa hinnan sijaan juurikin luotettavuudelle ja hyvälle valikoimalle. Miksi pitäisi tuijottaa puolen tai parin euron hintaeroon, jos mallin tekemiseen menee kuitenkin yli kymmenen tuntia?

(PS. minulla on erityisesti puutetta ajasta)
www.migjimenez.com/en/ --- 22 tuntia lähetyksestä espanjasta olin kuitannut paketin kotiovella.
Laitetaan vielä UK:sta Jadlam Racing Models, josta välilllä löytyy poistomyynnistäkin edullisesti myös 1/32 lentokoneita: https://www.jadlamracingmodels.com/models/clearance/
Muutenkin 1:32-mallit ovat kohtuullisissa hinnoissa.

Postikulut ovat muihin UK-kauppoihin nähden kohtuulliset, 1:32 Tornado näyttäisi olevan £4.50. Toimitusaika noin viikon luokkaa.

Firmalla on myös oma shoppi ebayssa jos sitä kautta haluaa tilata: www.ebay.com/usr/jadlamracing