Pienoismallit.net

Vitsiketju

Aprillipäivän kunniaksi ainakin Aamulehti oli tänään laittanut vauhkomman puoleisia juttuja ihan koko sivun täydeltä. Esim. tänään perjantaina kauppoihin tuli myyntiin kätevä uusi koiranruoka - ne ovat uudenlaisia "nappuloita" jotka koira ulostettuaan voi sitten syödä uudelleen - toisella paskannuskerralla sitä jätöstä tuleekin enää hyvin minimaalisesti. Näin päästään koirankakkaongelmasta vihdoinkin eroon!

Samassa lehdessä myös joku lukija ihmetteli, että miksi ihmeessä hänen puhuva papukaijansa on ruvennut kiroilemaan, vaikka heillä kotona ei varmasti kiroile kukaan, niin että ihmisten puhetta se lintu ei ainakaan matki kiroillessaan.
Asiantuntija vastasi, että todennäköisesti kyseisen linnun kaverit eläinkaupassa ovat olleet kiroilevaista sorttia ja lintu on oppinut kiroilemaan ennenkuin se haettiin uuteen kotiinsa - ja voi tietysti olla niinkin, että sen omat vanhemmat olivat kovia kiroilemaan ja lintu oppi noitumisen niiltä.
Just.
Raimo Leino kirjoitti:
Esim. tänään perjantaina kauppoihin tuli myyntiin kätevä uusi koiranruoka - ne ovat uudenlaisia "nappuloita" jotka koira ulostettuaan voi sitten syödä uudelleen - toisella paskannuskerralla sitä jätöstä tuleekin enää hyvin minimaalisesti.
Onkohan lehdillä jokin yhteinen aprillipäivän pila? Satakunnan kansassa oli samanlainen uutinen.
Kaneillahan toimii "kierrätys" oikeasti juurikin noin, eli perspuolesta tulevat papanat popsitaan uudestaan.
Uusimmassa Model railroader-lehdessä oli itse asiassa ihan hauska aprillijuttu. Siinä tutustuttiin pienoisrautatieharrastajaan joka oli mallintanut aidot sääolosuhteet kaatosadetta yms. myöten rataansa.
Joidenkin pienoismalli- ja rataharrastajien friikkiysasteen tuntien, juttu vaikutti lähes uskottavalta…
Viesti on poistettu moderaattorien toimesta.
Ai perskule kun sai makiat naurut. Kirjoittakaa googleen telajärvi net. Ja naurakaa, ittee ainaki huvitti telajärven kunnan palokalusto ja kunnanpäätökset.
Loistava! "Panssarivaunulla puuhun ry" kuulostaa hienolta porukalta.
Lainaus:
Telat laulaen katajaan.
:D
Amerikkahan tunnetaan kummallisista laeistaan, joista jotkut ovat jäänteitä jopa satojen vuosien takaa. Nämä kaksinaismoralismin, omituisuuden ja riettauden sekoituslait saavat varmasti hymyn huulille.

Thefrisky.com ja associatedcontent.com -sivustot ovat koonneet listat, jotka saavat aikaan naurunremakkaa, ainakin meissä vahingoniloisissa suomalaisissa.

1. Californian Bakerfieldissä sinun täytyy ehdottomasti käyttää kondomia, jos aiot harrastaa seksiä itse Saatanan kanssa.

2. Floridassa piikkisian kanssa lempiminen on kiellettyä. Tämä ei ilmeisesti estänyt kansaa harrastamasta seksiä muidenkin eläinten kanssa, joten nykyinen senaattori kielsi eläinseksin kaikissa sen muodoissaan reilu kuukausi sitten.

3. Minnesotan osavaltiossa ei katsota hyvällä rakastelua elävän kalan kanssa. Mutta osavaltio kuitenkin hyväksyy kuolleen kalan kanssa lempimisen!

4. Dyersburgissa Tenneseessä on laitonta, jos vapaa nainen pyytää herrasmiestä ulos. Ilmeisesti kaupungissa ei harrasteta seksiä kovinkaan usein.

5. Merryvillessä, Missourin osavaltiossa kukaan nainen ei halua piilotella vyötäröään, sillä korsetin pitäminen on laitonta. Lain mukaan keneltäkään punaveriseltä amerikkalaiselta mieheltä ei tulisi riistää oikeutta ihailla naisen kurvikasta, peittämätöntä vartaloa.

6. Washingtonin osavaltiossa on täysin laillista harrastaa petipuuhia eläimen kanssa, kunhan elikko painaa alle 40 paunaa eli n. 18 kiloa. Melko epätasa-arvoista.

7. Pääkaupungissa Washingtonissa (jota ei pidä sekoittaa osavaltion kanssa) on laitonta harrastaa seksiä muussa kuin lähetyssaarnaaja-asennossa.

8. Utahissa (joka on suurin internetpornon kuluttajaosavaltio Amerikassa) seksi, oraaliseksi ja itsetyydytys ovat kiellettyjä ja voivat johtaa vankeuteen. Toisaalta eläimiin sekaantuminen on ookoo, niin kauan kuin sitä ei tee rahasta.

9. Connorsvillessä Wisconsinissa mies ei saa ampua aseellaan, kun hänen naisensa on saamassa orgasmia. Sen sijaan mieskumppanin orgasmin aikana saa ampua aseella.

10. Vielä viimeinen! Massachusettsissa ei saa harrastaa seksiä rodeopellen kanssa, kun hevoset ovat läsnä. Miksihän laki ei loppunut kanssa-sanaan, vaan hevoset piti vielä mainita erikseen. On varmasti tapahtunut jotain karmivaa, mikä on johtanut lain (näinkin tarkkaan) säätämiseen.
Kantri kirjoitti:
1. Californian Bakerfieldissä sinun täytyy ehdottomasti käyttää kondomia, jos aiot harrastaa seksiä itse Saatanan kanssa.
Hauskoja kyllä, mutta näiden todenmukaisuuteen on aina syytä suhtautua hiukan skeptisesti. Muita en jaksanut selvitellä, mutta ensimmäinen on ainakin kiistetty:
www.bakersfield.com/blogs/breaking_news/x435860864/Does-this-mean-Satan-is-a-woman

Ja ainakin itse arvostaisin jos sanasta sanaan kopioiduissa teksteissä ilmoitettaisiin myös alkuperäinen lähde.