Pienoismallit.net

Uusi sakupanssarimuistelma tulossa suomeksi!

Jukka Juutinen kirjoitti:
Pattonin tapauksessa löytyy 1 hyvä elämäkerta eli Carlo D'Esten A Genius for War, mutta siinä on liki 1000 sivua, joten onko tänne liian iso. Pattonin muistelmia ei kannata kääntää, ovat aika surkeat.
Jokaisen sotahistoriasta kiinnostuneen kyllä kannattaa lukea Pattonista kertova kirja "Mies legendan takaa". Kirja vain on varsin hankalasti kirjastoista saatavilla ja on englanniksi kirjoitettu. Ei se mikään mestariteos ole, mutta taustoittaa ajan henkeä tavalla, jonka voi kai määritellä muotoon - poliittisesti epäkorrekti.

Tänään ostin puheena olevan "Panssariässä" kirjan ja siinäpä mukavaa matkalukemista Rodoksen reissulle kiinnostavasta aiheesta.
No nyt kun Panssariässän koko ja ulkoasu (joihin minulla sinänsä ei ole juuri vaikutusvaltaa, mutta viestit menevät kyllä myös kustantajan tietoon) on käsitelty, niin kuulisin mielelläni palautetta sisällöstä, jos joku on jo ehtinyt kirjan kokonaan lukea.

terv Raimo
Raimo Malkamäen seuraava käännös on ilmailupuolta: www.koalakustannus.fi/kirjat/kirja.php?id_prd=250. Jos Raimo seuraa tätä ketjuä, niin miksi päädyit(te) juuri tähän kirjaan käännettäväksi?