Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Viikonloppumalli VI

Ei tuu mitään, jos ei vaan päätä jotain…

Eli nyt malliksi valikoitui Tamiyan 1:35 King Tiger (item: 35164), johon ajattelin lisätä Eduardin syövyteosaverkot ja ehkä kokeilla itse zimmeritin tekoa.

Rakentaminen käynnistyi klo.13.30

Tervo Salminen kirjoitti:
Timo Honkanen kirjoitti:
Kellastuneet siirtokuvat saavat valohoitoa, mallin kasausta suoritetaan kolmi vuotiaan "auttavan" tytön kanssa :D
Solariumko sulla on kotona? Omat roikkui kolme viikkoa ikkunassa, mutta eipä tuolla niin paljoa aurinkoa tullut, että olisi valkaistunut (saatika ruskettunut).
Mitään aurinkoa täälläkään näy, pistin toivoni auringonvalo lamppuun.
Nyt klo15.30 mennään tässä vaiheessa. Päätin nyt kokeilla sitä zimmeritin tekoa.

Itsenäisyyspäivän juhlimisen lomassa siivosin ja liimasin Games Workshopin 28-millisen Gandalf Harmaan osat - ne molemmat. Eipä ole figuja tullut tehtyä vuosikymmeniin, mutta GW:n Hobitti- ja LOTR-hahmot ovat vastustamattomia. Jospa näiden päivien aikana oppisin jotain uutta. Gandalf on siinä mielessä hyvä valinta, että kasvojen maalauksesta selviää suhteellisen helpolla.
Välillä tämä turhauttaa! Valkoisesta valkoiseksi, on kuin mitään ei tapahtuisikaan. No, Tamiyan valkoinen on pinnassa, konepellissä lievää appelsiinia, muuten ihan tyydyttävää. Samoin pohjapelti alkaa olla kuiva, voisi vetää puolikiiltävän lakan, maalailla vielä noita alustan irto-osia, ja jatkaa aamusta.

Maalaaminen olisi tarkoitus aloittaa huomenna, mikäli saan tankin sellaiseen kuntoon että sen voi.


Täälläkin päästään pian väsäilemään. :)
Täällä tällainen alkuasetelma. Sen verran kiireistä, että pääsen rakentelemaan kunnolla vasta perjantaista alkaen.

F-14 on nyt siirretty tuotantolinjalle. Kyseinen konehankinta (1 eur) tehty suurempien Mirage -kauppojen yhteydessä kaiketi jonkinmoisena kaupanpäällisenä, joten kiitos siitä myyjälle.Järkytys oli kohtuu suuri, kun avasin paketin. Osia onkin monta kymmentä ja osa niistä pelottavan pieniä! Muistelin, että tässä mittakaavassa siivet vaan liitetään runkoon ja tikkarit siipien alle ja sitten sitä maalia pintaan. Tässä saakin näpräillä oikein urakalla viikonloppuna. Ei aivan siis juoni onnistunut …
Sarjan on näemmä arvioinut sopivasti nimetty Modellingmadness.

Ohjaamo alkaa olla valmis. Seuraavaksi pitäis rakentaa kone sen ympärille. Lisäksi on kasattu ja maalattu asekuormaa ja muita pienempiä osasia.