Pienoismallit.net

Alustat hakusessa

Moi taas!

Olen yrittänyt netin syövereistä etsiä hyvää paikkaa tilata alustoja pienoismalleille, mutta en ole onnistunut löytämään. Lähinnä kiikarissa olisi puiset alustat panssareille ja busteille. Osaisitteko vinkata hyväksi havaittua paikkaa?

yt Esko P.
Kiitos näistä! Yhden pistin jo tilaukseen, mutta aika huonosti noissa oli vaihtoehtoja ja kokoja. Olisiko vielä muita linkkejä vinkata?
Tervehdys!

18mm liimapuulevystä (mänty- tai kuusi-) sirkkelillä mittoihin ja jyrsimellä reunat, sitten kevyt hionta, värjäys ja lakkaus. Edullisia ja helppoja… kysäise, josko jonkin lähikoulun tuttu TN-opettaja joutaisi muutaman alustalevyn tekemään. Saattaisi olla edullisempi vaihtoehto, kuin tilata joltakin kaupalliselta firmalta.
Btr viisnolla pk (lo., velv. opett. TN töitä)
Useassa kunnassa ja kylässä on työttömien kuntouttavia työpajoja,joissa tehdään asiakastöitäkin.Oulunseudullakin on muutama paja joista saa,puu,metalli,lasi ja muuta käsityö töitä tilata ja hinta on erittäin edullinen.
Sockel and Bases saksasta tekee alustoja antamiesi mittojen mukaan. Myös paljon valmiita vaihtoehtoja. Hinnat on edullisia ja jalopuuvalikoima on suuri. Olen tilannut muutaman kerran ja voin suositella liikettä…
www.sockelandbases.de/2016/index.php?cPath=1_28
Joidenkin keittiölaatikostojen massiivipuiset etulevyt käyvät sellaisenaan alustaksi. Reunat on jo jyrsitty valmiiksi.
Jyrsin on mainio työkalu kun näitä alustoja askartelee.
Jopa Dremelin pienellä jyrsinlisälaitteella saa maltilla jyrsittyä alustan reunan halutun sorttiseksi.
Ikeasta kävin hakemassa muutaman puisen leikkuulaudan. Hintaa oli semmoisen vitosen verran ja ainakin omat 1/32 lentokoneet istuvat niihin mukavasti.