Pienoismallit.net

Grob G115E

Voi voi minkä menit puolustusvoimat tekemään… Kyllä tuli mallarin näkökulmasta vaikea valinta alkeiskoulukoneen suhteen. Tulipahan taas päänvaivaa suomi-koneita harrastaville!
Eikös Grobista löysy hartsisarjat 1/72 ja 1/48 mittakaavoissa? Eli tilanne lienee jopa parempi kuin Vinkan kohdalla…
On ainakin löytynyt heritage aviationilta juurikin kyseiseltä valmistajalta mitä tarkoitit. Saatavuudesta ei mitään tietoa. Vinkahan taas on "hyvinkin saatavana" . Sen kun tilaat broplanilta ja odottelet pari kuukautta. Pitää ottaa selvää ja toivoa parasta…
Mahdollisista vaihtoehdoista tämä lienee kuitenkin helpoimmasta päästä. Koulukoneista kun on yleensä varsin rajoitetusti mallivaihtoehtoja.
Olet aivan oikeassa Kalle, pahimmassa tapauksessa ei olisi saatavana minkään sortin mallia.
Aviation Megastore:lla oli vielä eilen 1kpl 1/72 myynnissä, ei enää tänään. Olisi pitänyt tilata se heti pois! Kukako sen sai?
Parempi haalia Vinkan malleja.
Tiedä vaikka jäisi historian viimeiseksi koskaan palveluskäytössä olleeksi suomalaisten suunnittelemaksi koneeksi.
Timo Rasimus kirjoitti:
Parempi haalia Vinkan malleja.
Tiedä vaikka jäisi historian viimeiseksi koskaan palveluskäytössä olleeksi suomalaisten suunnittelemaksi koneeksi.
Redigo…?
Katselin kanssa että aviotion megastoressa oli vielä yksi… hetken päästä katsoin uudestaan ja eipä enää ollutkaan! Vinkaa ja redigoahan saa kyllä vastaisuudessakin kun vaan broplanilta tilaa. Unohtamatta pilatusta ja casaa tietenkään.
Selvittelin vähän asiaa ja toi HAM-linnkihän vie sivustolle Kits for Cash. Laitoin sinne kyselyä Tutorista ja tuli tosi nopea vastaus, jotta kaveri nimeltä ian on tekemässä uuden satsin tutoria kunhan kerkiää, joten toivoa on. :)