Pienoismallit.net

Kauhua näytille

Moi, ajattelin nyt tännekin tyrkyttää kuvia figuuristani joka on esittävinään Aarne Juutilaista talvosodan aikoihin. Ukko on 120 millinen eli 1/16 skaalaan. Rakennettu rautalanka -luurangosta Magic Sculp-nimisesta kaksikomponenttikitistä. Pää muutettu Miniature Alliance firman resiinininupista. Asekotelo hihnoineen ja käsineet vielä kesken. Tässä muutama kuva. Neuvot tarpeen, kiitos ;)
Pekka N.


No jopas on itsensä näköinen, taitavasti nikkaroitu.
Kyllä tuo on vaan Kauhun kaksoisolento, mutta kai saat johonkin ujutettua poron kuvalla varustetut tumput jotka Kauhu sai lahjaksi kotirintamalta? Vaikka taskusta pilkottamaan tai jotain?

M.m. kuvassa jossa Kauhu seisoo pastori Rantamaan kanssa ne erottuvat hyvin.
Kannattaa lisätä kuvat galleriaan eikä keskusteluun… On kyllä hieno! Ei uskoisi että olet figun itse valmistanut!
Uskomattoman hyvännäköinen figuuri. Parhaat pojot figuurin luonnollisesta ja elävästä asennosta. Hienosti onnistuneet lapikkaat. Figuurista ei ole helppoa löytää kritiikkiä, sen verran laadukkaasta työstä on kyse. Ainoa mitä tulee mieleen ovat pinnan mahdollisten epätasaisuuksien paikkaukset, kuvissa pientä kuoppaa näkyy paitsi keskeneräisessä asekotelossa, myös takin etuosassa. Toinen kohta on osoittavan käden ranne, eli viimeisessä kuvassa sen ranne näyttäisi olevan jotenkin kumma, tosin tämäkin korjaantuu varmaan hansikkaita tehdessä. Ensimmäisessä kuvassa myös karvalakin reuna näyttäisi hivenen ohuelta oikean silmäkulman päältä. Nämä kaksi voivat tosin olla vain kuvakulmista aiheutuvia parannusehdotuksia, luonnossa tarkasteltuna figuurissa ei välttämättä ole näiltäkään osin vikaa. Nämäkin korjausehdotukset ovat oikein keksimällä keksittyjä. Kertakaikkiaan upea figuuri, luultavasti parhain suomiaiheinen hahmo, jonka olen nähnyt.
Hienoa saada Mestari Nieminenkin iloiseen joukkoomme, eli tervetuloa vaan Pienoismallit.netin jäseneksi. :)

Miten olet muuten tehnyt karvatekstuurin? Erityisesti kauluksissa se näyttää todella upealta.
Hämmästyttävää työtä! Marokon kauhu oli todellinen legenda jo eläessään.
Laitoin tonne referensseihin faijan talvisodasta tuomasta takista muutaman kuvan. Näyttäis olevan melkein samallainen kun tolla figuurilla. On meinaan komee!!!!
Moikka kaikille ja kiitos kommenteista!!
Snake ,hyviä referenssikuvia tuosta takista. Kauhulla oli Venäläinen sotasaalis lammasturkki jossa musta sisävuori. Kovasti muistuttaa kuviesi takkia.
Tomi, karvoitus on tehty melko tuoreeseen kittiin kynsiharjan kaltaisella ,mutta kapeammalla harjalla.
( Mestari..hah,hah)
Timo, syylliset on jo erotettu… ;) Kuten sanottua , pistoolikotelo ja hansikkaat on vielä kesken ja pinnan voi vasta lopullisesti viimeistellä pohjamaalin jälkeen. Ja hattuakin on jo lihotettu.
Jussi, Kauhulla on kudotut käsineet joissa näyttäisi olevan hirvikuvio. En kyllä ole opiskellut eläinbiologiaa missään ;)
Niissä on kyllä maalaamista tarpeeksi.
Kiitos kaikille . Nyt tulee muutaman päivän tauko mallailuun kun lähdetään Rouvan kanssa juhlimaan 20 vuotista avioliittoa Roomaan. Onkohan siellä mallikauppoja ;)
Pekka N.
Onnea 20 vuotisen sodan johdosta ;).25 vuotista avioliiton juhlistamista ala valmistelemaan hyvissä ajoin,menkää sellaiseen paikkaan missä on paljon mallikauppoja ja ehkä joku pieni vaatekauppa missä rouva viihtyy sillä aikaa kun olet tekemässä hankintoja iltojen iloksi.