Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Persianlahden sota

Ei ole Hobby Craftinkaan MiG-25 liialla laadulla pilattu. Runko alkaa olla kasassa ja Evergreenin muovia on kulunut kohtuullinen määrä pahimpien rakojen tukkeeksi. Haasteellinen mutta taitaa kuitenkin olla rakennettavissa. Lopputulos kuuluu varmaankin sarjaan hämmentävä… Aika näyttää.

E-P
Olisko kellään tietoa ranskalaisista vaunumiehistä AMX-30B2 vaunuun? Blastilla oli setti mutta nyt ilmeisesti pois tuotannosta. Tiger Model AMX-10RC panssariautot lienevät myöhäisempää tyyppiä kuin Gulfilla käytetyt, pitää käydä K-kaupassa katsomassa olisko back-deitattavissa.
B-52G on saanut väriä pintaan ja mahansa alle ECM:ää.
Takarungon "joulukuusi"-mastot olivat ihan kelvolliset, alemmat haineväantennit taas ihan tolkuttoman paksua valua. Evergreenin muunnossarjasta löytyivät uudet, samalla tein pohjat lentovaloille ja 0,9 mm messinkiputkesta uuden röörin pyrstön tyveen. Hainevien kohdalla rungon alla on lisää ECM-antenneja.
Tuli piipahdettua ModelExpossa tänään (Sunnuntai). Mukaan tarttui Su-22 Irakin tunnuksilla ja laatikon kannessa komeili teksti "Desert Storm". Eli yritän saada ryhmikseen kaikkiaan kolme mallia aikaiseksi. Sarja on minulle uusi tuttavuus eli Mister Craft. Eikä ollut hinnallakaan pilattu. Saas nähdä miten menee kasaan.

E-P
Saddamin Mig-25 etenee tahmeanlaisesti, lähes jokaista liitosta on joutunut paikkailemaan ja korjailemaan. No, vanha malli on vanha malli, se on taas huomattu. Mutta kyllä se vielä kokoon menee, vaikka väkisin…
MiG-25 valmistuminen etenee hitaasti mutta tahmeasti. MiGin paklausten ja liimausten kuivumista odotellessa aloitin myös Saudi RF-5En rakentamisen. Vanhahko Airfix tuntuu suorastaan laatusarjalta Hobby Craftin jälkeen.

Onko kukaan vielä mielessään varannut Tornado IDS tyyppiä Italian väreissä? Jos ei, niin se saa olla kolmas mallini tähän rakenteluun. Katsotaan sitten lopuksi miten sen Expon heräteostoksen eli Irakilaisen Su-22 mallin kanssa käy.
No nih.

MiG-25 on nyt sitten julkaistu Pm nettiin. Persianlahden sota 1991 kansiota ei vielä ollut, mutta ilmoitin asiasta moderaattoreille.

Saudi RF-5Ekin alkaa olla jo pohjamaalausta vailla.

E-P
Persianlahden sota ryhmärakentelun kansio on avattu, kiitokset modelle. Tällä hetkellä kansiossa on tasan kaksi mallia.

E-P