Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Persianlahden sota

No OV-10D ei etene enää, kun alkoi olla aika epätyydyttävä. Harmi, että epäonnistumiset tulevat usein melko myöhäisessä vaiheessa, onneksi en sentään ehtinyt maalata tätä. Varastossa ei taida enää olla yhtään Persianlahden sodan mallia, joten osallistumiseni tähän ryhmikseen jäi yhteen koneeseen. Kiitos kiinnostavasta aiheesta.
B-52G alkaisi olla loppusuoralla. M-117 pommeja ei tarvitsisi tehdä enää kun 6 kappaletta, ne loput 18 ovat jo ripustimissa ja ne taas siivissä kiinni. Kertaus kun on opintojen vanhempi, niin keltaisen kärkiraidan maalaus alkaa sujua jo vapaalla kädellä.:) Nyt vain vuokraamaan kuplahallia kuvauspaikaksi…
No niin! Kesä meni ja alkaisi olla aika alotella myös oma malli tähän ryhmikseen. Aluksi oli tarkoitus rakentaa joko M1 Abrams tai M2 Bradley, mutta päädyinkin lopulta Italerin 1/48 EA-6B Prowleriin. Tähän ratkaisuun päädyin siksi että en ole ainoatakaan tankkia saanut valmiiksi asti vielä tehtyä…aina on into lopahtanut. Epäilen että ei edes tämän ryhmiksen "paine" olisi auttanut näidenkään tankkien kanssa, joten lekolla mennään. Laitellaan kuvia kun mallin rakennus alkaa tästä etenemään.


Italerin Prowler on edennyt tähän pisteeseen jouhevasti. Ohjaamo kasattu ja maalattu sekä runko liimattu kasaan. Malli on uudempaa Italeria ja on ollut miellyttävä malli tähän asti ainakin.
mukana matti myöhäsenä mallina 1/720 uss roosevelt (jos onnistuu,ensimmäinen kerta kun teen laivamallia)
jaakko Hämäläinen kirjoitti:
mukana matti myöhäsenä ,,,
Lisätty listalle. Lykkyä laivan valmistukseen.
USS Louisville on saanut siirtokuvat päälleen. Saattaa ehtiä valmiiksi asti tällaisella verkkaisellakin tahdilla.
olis kiva kun tulis aurinkoinen päivä niin olisi helpompi kuvata, niin sais tämän homman päätökseen ja palata takaisin mustan ristin varjoon ;)
Arvon kollegat! Tsemppiä! Vielä on viikko aikaa saada ryhmismalli valmiiksi. Mallin rakentaminen on mukavaa kinkunsulattelu liikuntaa…(kurkotellaan pöydän alle etsimään pudonneita pikkuosia) ;)

Hyvää Joulun Jäkeistä Aikaa¨
E-P
Alkaa todella olla kiire!
Challenger on kasassa ja maalaus aluillaan. Tämä päivä/ilta
aikaa… ei varmaan kerkee.:(
Onneksi yksi Chally jo ryhmiksessä.;)