Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Persianlahden sota

Ennen Tornadoon tarttumista teen jotain erilaista: USS Louisville -sukellusveneen skaalaan 1/700. Näin saadaan ryhmikseen malleja pintaa syvemmältä.
AMI Tornado sai viimeiset siirtokuvat ylleen. Samalla selvisi, että Revellin vanhat Italian kansallisuustunnukset eivät kestä siirtokuvapehmennintä. Onneksi olivat siiven alapuoliset merkit, niin eivät näy niin hyvin. Parit paneelit pitää vielä rajata ja maalata. Pommikuorman maalaus on myös aloitettu.

E-P
AMX-30B2 viimein tulille. Varastosta löytyi Dragonin 1/35 Huey UH-1N sillehän olis hauska USMC camo, mutta toi rinnakkain kulkeva Ju-88 saa olla edellä turvavöiden väännössä
Olen pahoillani koko ajan muuttuvista ideoistani, mutta tokaksi mallikseni ryhmikseen taitaakin tulla M36B1, sain juuri tietooni että Irakilaisilla oli näitä sodassa. Kaksi lempivaunuani samassa sodassa, vieläpä vastakkain!
AMI Tornado on valokuvausta vaille valmis. Yritän saada kuvat ryhmikseen viikonlopun aikana.
AMX olis valmis maalaukseen mutta toi ilmankosteus taitaa olla turhan korkealla Sparmaxin vedenerottimelle :(, no teloja voi kasailla
Aikaa näyttäisi vielä olevan, joten osallistun myös tulenjohtokoneella tähän rakenteluun.


Ja nimi on jo siis listalla, ja todennäköisesti kone tulee olemaan kansikuvan yksilö.
Malli vaihtuu sattui sopivasti hyllystä löytymään Hasegawan 1:48 F/A-18C Hornet ja lisäkilkkeet,eli U.S Navyn konetta pukkaa.Jospa oikeasti sais jotain valmiiksikin ;) .
Kun näyttää rakenteluaikaa olevan niin osallistun 1:72 m2 a bradleylla.
jarno törmänen kirjoitti:
Kun näyttää rakenteluaikaa olevan niin osallistun 1:72 m2 a bradleylla.
Hyvin vielä ehtii ja mahtuu mukaan. Nimi on lisätty osallistujakaartiin.
E-P