Pienoismallit.net

Jaa unelmasi Revellin kanssa

Ketjun nostoa ja väliaikatietoja

Finnish-malleista ykkösenä on tällä hetkellä BuK ja heti perässä Bristol Blenheim. Kolmossijasta kamppailee pari Pasia ja Ilyushin DB-3M. Kiitettävästi on tullut ehdotuksia koko skaalalta eikä pelkkää sotakalustoa. Koko kisan kärkisijalle on vielä matkaa, nimittäin hieman alle 2600 ääntä :D Hyvin ovat scifimallarit asettuneet yhteiseen rintamaan ja voihan tuon aihepiirin suosio johtua maailman erilaisista mallailukulttuureistakin. Mutta spekulointi sikseen ja havuja perkele!
Lisäilin itsekin viikko sitten pari ehdotusta tuonne, mutta niillä ei ole mitään tekemistä suomalaisen kaluston kanssa. :)
JJ kirjoitti:
Ketjun nostoa ja väliaikatietoja

Finnish-malleista ykkösenä on tällä hetkellä BuK ja heti perässä Bristol Blenheim. Kolmossijasta kamppailee pari Pasia ja Ilyushin DB-3M. Kiitettävästi on tullut ehdotuksia koko skaalalta eikä pelkkää sotakalustoa. Koko kisan kärkisijalle on vielä matkaa, nimittäin hieman alle 2600 ääntä :D !
olettehan käyneet päivittäin äänestämässä? kyllä tuo hyväksyy joka päivä yhden äänen… per ehdoitus.
Tulipahan äänestettyä pariakin mallia, jos edes yhden äänen saaneista sais tuotantoon niin olisin tyytyväinen.
esim. "What if" malli indiana jones leffasta (se lentävä siipi ensimmäisestä leffasta.)
ja myös paria autoa, scifi malleja unohtamatta
Janne Kekkonen kirjoitti:
Tulipahan äänestettyä pariakin mallia, jos edes yhden äänen saaneista sais tuotantoon niin olisin tyytyväinen.
olisiko kaikille Suomiaiheita halajaville kuiten suotuisampaa jos jokainen äänestäisi kaikkia Finnish tagin alta löytyviä malleja. Katoaa tuo väen voima jos vain omia mielitiettyjään äänestää.
nimimerkkillä: tällä hetkellä äänensä antaneena, myös niille esityksille joita en suin surminkaan halua edes nähdä saatika rakentaa.
Viimeksi muokattu 14.3.2014 16:56
Kyllä olen aivan samaa mieltä että kaikki suomi mallit saa jokaiselta äänet,itse teen niin vaikka ei ole halua juuri sitä scalaa tai mallia.
Täytyy ajatella kaikkia suomimallareita,eikä omaa napaa vaan.
"Finnish"-tagin ympärillä pyöriskelystä sen verran, että ulkomaanelävilläkin näyttää olevan Suomimalleja ideoituna: Fokker C.X, "melkein Suomimalli" Fokker T. VIII, DHC2 Beaver ja Blenheim,( joskin Bleinheim- nimellä)… muutamia mainitakseni. Kannattaa siis tsekata laajemmin ideatarjontaa.
Viimeksi muokattu 14.3.2014 20:45
Kimmo Siika kirjoitti:
Janne Kekkonen kirjoitti:
Tulipahan äänestettyä pariakin mallia, jos edes yhden äänen saaneista sais tuotantoon niin olisin tyytyväinen.
olisiko kaikille Suomiaiheita halajaville kuiten suotuisampaa jos jokainen äänestäisi kaikkia Finnish tagin alta löytyviä malleja.
juu äänestin aika montaakin "suomimallia", sisuja ja joitain lentokoneita tuli klikattua
Jos sen T-28:sin saisi :/
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Pekko Räsänen kirjoitti:
Jos sen T-28:sin saisi :/
Tässä voidaan olla lievästi optimistisia Hobby Bossin suhteen, koska sieltä on tullut muitakin alkupään tankkeja niin miksi ne nyt jättäisi T-28:n väliin.