Pienoismallit.net

Luckymodel

Tuomo Huhtilainen kirjoitti:
On vaan tuo pari viikkoa sitten tilattu paketti edelleen odottamassa lähetystä…Ei taida jouluksi ehtiä.
Meikäläisen Tomcatti ehtii, vaikka ei sillä mitään kiirettä olisi ollutkaan. :) Toisaalta joutunen käymään vielä toisen kerran tullissa ennen joulua HLJ:n tilauksien tiimoilta.
Karjalan Arska kirjoitti:
Meikäläisen Tomcatti ehtii, vaikka ei sillä mitään kiirettä olisi ollutkaan. :) Toisaalta joutunen käymään vielä toisen kerran tullissa ennen joulua HLJ:n tilauksien tiimoilta.
Voi kuule, se Tomcatti on jo kauniissa Faded Olive Drab-sävyssä maalattuna. 6-vuotiaan kanssa ei kiistellä absoluuttisesta totuudesta värisävyjen suhteen. Seuraava on kuulemma F-16, jota jouluksi odotellaan.Jospa ne Luckyn pojat sais toimittua. Visaa oli ainakin veloitettu ihan reaaliajassa. Onhan se tietty jouluruuhka sielläkin.
Korjatkaa jos olen väärässä, mutta olen ihan omin silmin näkevinäni LM:n hyväksyvän nyt jälleen myös PayPal-maksut? Tai ainakin logo on jälleen näkyvissä esim My Account-kirjautumissivulla. Aikoinaan tuo mahdollisuus oli, mutta poistui ja on ilmeisesti taas tullut takaisin. Myös uutuuksia on tullut etusivulle ihan kiitettävään tahtiin. Ehkä voimme huokaista helpotuksesta ja jatkaa kaupantekoa myös aasiasta käsin.
Kyllä tuo Paypal on taas toiminnassa, mutta siihen tulee 4% lisä. Taidanpa edelleen käyttää Visaa.
Just, no onneksi tuo Visakin on Verified By Visa nykyään, joten sillä mennään edelleen.
Laitan tässä otteen saamastani puljun tiedotteesta, niin ei pitäisi aiheuttaa enempää pähkäilyjä:

Announcement - December 8, 2008
LuckyModel Restructuring

We have undergo a major company shareholder restructuring for past few weeks within LuckyModel. The restructuring mainly involve the consolidation of LuckyModel and LuckyDepot (a sister company selling on consumer electronics) under the same management team. A series of accounting, stock, banking arrangements were conducted to achieve the restructuring result. Thus, there were some delays and insufficiency in LuckyModel.com's operations and logistics in the period.

We also expand our warehouse capacity to meet the growing demand. Our new warehouse has been in full operation on 1st Dec 2008.

As a requirement for the conversion process, we need to temporary hold off any backorder during the period. Therefore, in case you have item(s) ordered between Oct to Nov 2008 which could not been shipped immediately, we have cancelled the item(s) for you and skip/void the unshipped orders from your authorized payment. Our customer services will recall those "cancelled" items and contact you in case you want to reorder it.

We sincerely apologies for any inconvenience caused.

Our operation has already resumed. We will make sure every order will be handled properly and promptly. We will kick off many interesting features for Luckymodel.com in the coming months to better serve you and provide you with the fascinating and secure shopping experience.

We would like to take this chance to thank you for your continue patronage and great support during the years.

Should you have any queries, please post your questions at our ticketing system or email to [email protected].

Best Regards from,
Raymond Chung, Silvia Lo and other members from the Team of LuckyModel.com
Kävinpä tänään LM:n sivuilla katsomassa mitä kesken olevalle tilaukselleni kuuluu. No ihan hyvää, osa kamoista jo saapunut varastoon. Samalla huomasin, että vanhojen lähettämieni viestien kohdalle on tullut teksti "MESSAGE AFFECTED BY SCRIPT ATTACK. PLEASE RE-ENTER REQUEST". Eli joku on käynyt vähän hakkeroimassa…

Jutun pointti on siis se, että jos jollakulla teistä on ollut joku tärkeä kysymys tai viesti tässä lähipäivinä Luckymodelille, kannattaa käydä kirjoittamassa uudestaan. Nähtävästi kaikki viestit ovat tuhoutuneet tms.
Oma tilaus tuli viime viikolla, kesti n. viikon lentopostina.
Jotain muutoksia on tainnut tapahtua talossa… tein eilen illalla tilauksen ja nyt jo tuli shipped-ilmoitus :-)
Nyt näyttää vahvasti siltä, että sain nuo kuukausi sitten tilatut kamat ilmaiseksi. Mitään veloitusta ei ole vieläkään tehty, kiitokset LM:lle 100 €:n joululahjasta…
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Noh, tuo voi "korjaantua" hetkenä minä hyvänsä, sain kerran eräästä ravintolasta postitse pyynnön maksaa pankkikorttimaksun yli vuosi ravintolassa käynnin jälkeen. Oli ollut tiedonsiirtovirhe ja kaikki tapahtumat olivat jääneet kyseiseltä päivältä veloittumatta. Kysyin pankista, ei ollut huijausyritys ;-)