Pienoismallit.net

Iloisten tapahtumien ketju

Arto Junno kirjoitti:
Pyöränmittari näytti että 5025 kilometriä on tullu polettua viimeisen 5 kuukauden aikana. painoki tippu siinä ohessa 6 kiloa.

Kuinka paljon muut on pyöräilly 2016?
Surkeasti. Mun pyöräilyt loppu kesäkuussa 600 km:n kohdalla. En ole sen jälkeen harrastanut minkäänlaista aerobista liikuntaa. Liikaa stressiä.
Tyttö syntyi 4.1 klo 3:32. :)
Teemu Kankaanpää kirjoitti:
Tyttö syntyi 4.1 klo 3:32. :)
Onnea vanhemmille, hienoja tapahtumia, itsekkin olen ollut 4x "kädestäpitäjänä".
Hieno hetki se kyllä on. Hieno hetki myös se, että saa äidin ja lapsen hakea huomenna kotiin, eli kaikki kunnossa. Esikoinen lähti syntymästä seuraavana päivänä lastenosastolle piuhoihin ja oli kolme päivää siellä, mutta sekin todettiin Helsingin kautta normaaliksi
Ajattelin ostaa paikallisesta Prismasta Anthony Beevorin Ardennit kirjan kun ei pukki sitä lahjaksi tuonut. Hintalapussa luki 27,90 ja kotona katsoin kuittia ja ihmetys oli suuri kun kirjan hinta olikin 7,95.
Kyllä vitriini täyttyy nyt nopeasti. Innostuin vanhoista Matchbox sarjoista, kasaus vain ja esille. Näppäriä nämä valmiiksi erivärisillä osilla toteutetut sarjat. Nytkin valmistumassa P-47, räyhäkästä mustaa ja kirkaan sinisiä osia :)
Tuntuu, että tämän illan mallailusessiosta, joka koostui Messerschmitt 110:n rungon kokoamisesta, jäi ihmeellisesti puuttumaan jotakin, mikä vastaaviin sessioihin tavallisesti liittyy keskeisessä roolissa, nimittäin se tuntikausien pikkutarkka sovittelu, viilaus, hionta ja kiroilu, mikä yleensä alkaa viimeistään siinä vaiheessa kun koesovitusten väliin lisätään liima…

Tällä kertaa Dragonin/Cyberhobbyn runko meni nippuun lähes Tamiyan tavoin. Loistavaa rentoutumista työpäivän päälle!
Tämä on ollut aiemminkin mielessä mutta nyt pitää avautua; olen alusta saakka ollut positiivisesti yllättynyt miten tasokas Pienoismallit-foorumi on. Tällä tarkoitan sitä että kysymyksiin saa yleensä hyvän vastauksen tai ainakin vinkkejä muilta käyttäjiltä.

Ihmisten yleiseen nettikäyttäytymiseen verrattuna kyseessä on harvinainen poikkeus.
Komppaan ilolla Karia. Mallikansalaiset ovat nimensä veroisia!
Näin ylläpitäjän näkökulmastakin on hienoa, että aikaa ei juurikaan tuhlaannu käyttäjien kaitsemiseen, vaan täällä käyttäydytään tosiaan poikkeuksellisen asiallisesti ja keskustellaan hyvässä hengessä.

Kiitos tästä kaikille teille mallikansalaisille. :)