Pienoismallit.net

Ammusvöitä?

Mistäköhän voisi suomesta löytää mittakavassa 1/35 konekiväärien ammusvöitä, 7,62 ja 12,7mm tai 30cal ja 50 cal?? Jos jollain tietoa?
www.aber.net.pl/detal,529.html

Tollasta varmaan kannattaa lähtee etsiskelemään. Mittakaava huomioiden, 7,62 vastaa suhteellisen hyvin .30 cal ja taas vastaavasti 12,7mm .50 cal patruunaa

Kuivalainen on Aberin settejä Suomessa kauppaillut, joten sieltä kannattanee lähteä liikkeelle
Jollei nuo ole litteitä panoksia, vaan olisi kun panokset pyöreät.
Taas kangas vyöt ovat erinlaiset,nuo etsit on hyvä taivutaa sopivaan muotoon.
Ei kun liimaamaan ohuita muovitangon pätkiä taipuisaan paperisuikaleeseen vieri viereen, mitähän paksuutta nuo 1:35 koossa ny on…suht ohutta.
Ja päät ohennetaan luotien muotoon, toki.
Terve,
Live Resin-merkiltä löytyy ammusvöitä, toki paljon muutakin. Combat Modelsilta voi kysyä.
Heikki Hyttinen kirjoitti:
Ei kun liimaamaan ohuita muovitangon pätkiä taipuisaan paperisuikaleeseen vieri viereen, mitähän paksuutta nuo 1:35 koossa ny on…suht ohutta.
Ja päät ohennetaan luotien muotoon, toki.
Itseasiassa 7,62mm NATO patruuna olisi 1/35 mittakaavassa 2mm pitkä ja halkaisija 0,3mm. Helppohan noita on tehdä se 50 tai 100 ja liimailla paperisuikaleisiin ja sitten tietysti luotien päät maalataan asiaan kuuluvasti joko messinkiseksi tai sitten asiaan kuuluvalla värikoodilla… :)

Live Resinin kauppias Suomessa on Scale Supply eikä heidän valikoimassaan näyttänyt olevan vielä ainakaan patruunavöitä.
joo täytyy lähteä metsästämään, voihan ne toki itekkin tehä niinkuin Heikki neuvoi, katotaan.
Joissain Dragonin figupaketeissa on mukana kk-vyöt. En nyt juuri muista missä sarjoissa.
Tai sitten Kuivalaiselta voisi kysellä josko sitä kautta saisi tilattua venäläisen Tank-firman kk-vyöt. tank-model.ru/catalogA8.htm
Löytyy Live Resiniltä vöitäkin. Tähän mennessä ainakin 5,56x45mm, .50 BMG vöitä, sekä M2:n vyölenkkejä. (linkit vievät laatikkoarvioihin)

Erinäisissä asepakkauksissa tulee yleensä vöitä myös, esim. Academyn US Machine gun setissä tulee sekä puolituumaisia että .30cal-vöitä.