Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Tamiya OOB

Olisi tähän ketjuun liittyen yksi sopiva puolivalmis Tamiyan 1/35:n vaunumalli. Eli Chieftain Mk.5, malli jäi keskeneräiseksi viime itsenäisyyspäivän seudun rakentelu ryhmiksestä. Joten oiva tilaisuus tässä ketjussa suoriutua loppuun tämän mallin osalta.
Jokainen keskeneräiseksi jäänyt malli jonka saa lopulta valmiiksi on mielestäni pieni "henkinen" voitto. Joten mukaan vaan. Itselläkin näitä riittää, eivät vaan sovellu tähän ryhmärakenteluun.
Vielä kun iso T alkaisi valamaan tykin putket yhtenä kappaleena kahden puolikaan sijaan…


Noh, kun sain loppuun tuon Tiger ryhmikseen menevän mallin, niin aloitin tätä Tamiyan OOB ryhmikseen tulevaa panssariautoa.
Siis eikö liittoutuneilla (tai saksalaisilla itsellään) ollut jotakin lyhyttä ja ytimekästä "kutsumanimeä" tälle härvelille? Nimittäin kun lausuu ääneen tämän nimen - Sd.Kfz.232 Schwerer Panzerspähwagen 8-rad, niin ensinnäkin puree kieleensä 2-3 kertaa ja eiköhän tuota toistellessa ehdi jo sotakin loppua ;-)

Tämä oli näemmä aikoinaan melko isokokoinen panssariauto.
Viimeksi muokattu 12.4.2013 15:08
Voisin ilmottautua mukaan Tamiyan 1/35 mittakaavan KV-2:lla. Letkutelat on aika hirveät, mutta eiköhän tuo tuosta.
Selvä, käyn katsomassa mallivarastosta mahdolliset Tamiya- autoaihiot, osassahan on jo etsitkin mukana valmiiksi. Deadlinekin on näemmä riittävän kaukana.
Huoh,
olin jo aikeissa osallistua tähän Il-2:lla mutta siihen tarttuvat mukaan AM-vyöt ja resiiniset FAB-250:t joten se ei sitten olekaan oob… Muutoin parantelut onnistuvat pääosin laatikon sisällön avulla:)
Selvä, osallistun tällä:
1/24 Sports Car Series No.316
ASTON MARTIN DBS
Item No:24316

Onpahan nyt hyvä syy lopultakin aloittaa kyseisen mallin rakentaminen. Aika kattava setti metal transfereineen ja etsiosineen.
Osallistun tähän Citroën Traction 11CV -mallilla (1:35).

Haastan samalla kaikki Turun alueen mallarit ja Salon seudun mallarit mukaan ryhmärakenteluun!
Mitenkäs tämä ryhmärakentelujuttu toimii, olikos se niin että jokainen postaa tähän ketjuun kuvia projektinsa edistymisestä vai kuinka?
Entä valmiit valmiit Tamiya OOB- mallit, tähän ketjuunko vai omina ketjuinaan tuonne gallerian puolelle?
Kyselen vaan vaikka projekti ei ole edes alkanut, ensin on saatava muutama vani nippuun Huolin näyttelyn Vanit- teemaluokkaan.