Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: MiG-15UTI

Ilmeisesti HB:n 72 on aika simppeli mutta hyvä sarja. Mites tuo Trumpan 48-malli, onko se laadullisesti hyvää vai huonoa Trumppaa?
Kumpaankin näyttäisi löytyvän Martilta etsiä ohjaamoon…
HobbyBoss on simppeli sarja kasata, mutta käsittääkseni kuitenkin riittävän mitta- ja muototarkka. Uskoisin kuitenkin pintakäsittelyssä tulevan haasteita mikäli ns maalaamatonta konetta aikoo mallintaa (a la Suomi-Mukelot). Trumpasta ymmärrän yhtä paljon kuin sika hopealusikasta.
Niko Asposalo kirjoitti:
. Mites tuo Trumpan 48-malli, onko se laadullisesti hyvää vai huonoa Trumppaa?
Kumpaankin näyttäisi löytyvän Martilta etsiä ohjaamoon…
Nopealla vilkaisulla vaikutta aika hyvältä, ei mitään hirviö niittejä eikä grand canjonin kokoisia uria.
Mitta tarkkuudesta ei sitte ole mitään tietoa.
Mukana HB:n mukelolla. Pitänee vinkata Martille, että laittaa malleja tilaukseen isomman satsin, saattaa menekki yllättää kauppiaan ;).

Eikö Eduard ole luvannut myös MiG-15UTI:n? Hyvällä tuurilla tämä on markkinoilla ennen marraskuuta…
Joo meikäläinen mukana Trumpeterin 1:48-mallilla :)
Houkutteleva aihe, ja löytyy vielä molemmat edellä mainitut sarjatkin varastosta. No hurahdetaanpa tähänkin sitten, todennäköisesti Suomi koneella mukaan. Näemmä löytyi HB:n malliin vielä Neomegan heittoistuimetkin.
Eduardin sivuilla löytyy viittaus Eduardin malliin www.eduard.com…/store/Eduard/MiG-15-wheels-1-72.html?listtype=search&searchparam=mig-15
Itse mallista ei löydy sivuilta mainintaa.

Niko
Niko Asposalo kirjoitti:
Eduardin sivuilla löytyy viittaus Eduardin malliin
Itse mallista ei löydy sivuilta mainintaa.
Yksipaikkainen 1/72 MiG-15 piti tulla ulos jo viime vuoden puolella, mutta syystä tai toisesta projekti lykätttiin pitkälle vuotta 2013. Mielestäni Eduard on ilmoittanut tekevänsä kolme versiota: MiG-15, MiG-15bis ja MiG-15UTI.

Ja onhan olemassa vielä vanha kunnon KP:n sarja. Se olisi hyvä old school -vaihtoehto tähän ryhmikseen.
Juha K kirjoitti:
Yksipaikkainen 1/72 MiG-15 piti tulla ulos jo viime vuoden puolella, mutta syystä tai toisesta projekti lykätttiin pitkälle vuotta 2013.
Runkomuotti vaurioitui n. 30 valun jälkeen eikä korjaaminen kuulemma onnistunut (tai ollut mielekästä), joten tekevät sen uudestaan. En löytänyt Facebooksissa olevaa postausta, mutta tuossa linkitetty kuvaa ja lainaus: --Linkki--
Viimeksi muokattu 15.3.2013 09:22