Pienoismallit.net

MALLISTO.FI

Kiitoksia palautteesta Timo, Jonkka ja Pekka! :)

On totta, että MALLISTO on "hieman" automallipainotteinen. Tämä johtuu oikeastaan vain siitä, että mielestämme maastamme puuttui jossain vaiheessa automalleihin erikoistunut toiminta ja siitä, että Jarkko ja minä olemme aikalailla automallareita. SotKa ja LeKo -puolta olemme tässä pikkuhiljaa kasvattanut. Tarkoitus on myös kehittyä sillä saralla, joten kuuntelemme mielellämme ehdotuksia, millä tuotteilla voisimme varastoamme rikastaa.

Timo: Tilatessa pystyy valitsemaan toimituspaikaksi noudon toimipisteestämme, R-Kioskin, Postitoimiston ja Postin pakettiautomaatin.

Mallailuterveisin, Petri/MALLISTO
Ja vielä hieman tarkentaakseni toimitusasiaa. Jos tilauksella on spray-maaleja, toimitusvaihtoehtona on ainoastaan R-kioskivaihtoehto. Tämä on ihan pelkästään sopimustekninen asia, joka liittyy ns. vaarallisten aineiden kuljetuksiin.
MALLISTO kirjoitti:
Ja vielä hieman tarkentaakseni toimitusasiaa. Jos tilauksella on spray-maaleja, toimitusvaihtoehtona on ainoastaan R-kioskivaihtoehto. Tämä on ihan pelkästään sopimustekninen asia, joka liittyy ns. vaarallisten aineiden kuljetuksiin.
No tämä selvensi asiaa.Tilauksissani on ollut Tamiyan spraymaalipulloja joita teillä on myynnissä hyvät valikoimat.
-Panssarimalleista kaiketi mielenkiintoisammat mallit on Meng,Tamiya,Dragon,Hobbyboss,Revell.
-Lentokonepuolella taas on lukuisia hyviä valmistajia, kuitenkin valikoimaanne voisi lisätä 1:32 ja 1:48 mallikokoja lisääkin.

Toivelista varmaan täydentyy hiljattain.
Tervehdys!

Iso määrä mielenkiintoisia uutuuksia lisätty verkkokauppaan: mallisto.valmiskauppa.fi/products_new.php
Hyödynnä siis vielä hetken aikaa voimassaoleva ilmaisen toimituksen alennettu raja 30€.

- Jatkossa (1.5. alkaen) ilmaisen toimituksen raja pienenee nykyisestä 100€:sta 70€:n
- Mallisto on mukana Lahden Classic Motor Show tapahtumassa tulevana viikonloppuna. Tervetuloa osastollemme.
Tervehdys!

Tamiya-tuotteiden täydennystä saapunut Malliston varastoon.

Kesän kunniaksi kaikki figuurit, lentokoneet ja sotilaskalustomallit -15%. Tarjous voimassa kesäkuun loppuun.
Tervetuloa tekemään löytöjä esim. kesäprojektiksi mökille.

mallisto.valmiskauppa.fi/specials.php

Terveisin, Jarkko & Petri
Tervehdys!

Kesäkuun tarjousta (KAIKKI SOTILASKALUSTO-, LENTOKONE-, LAIVA- JA FIGUURIMALLIT -15%) vielä viikko jäljellä. Käytä tilaisuus hyväksi ja hanki projekteja sadepäivien varalle. Niitä kun tuntuisi nyt riittävän. :)

mallisto.valmiskauppa.fi/specials.php

Muistutuksena, että kaikki yli 70€ tilaukset ilman toimituskuluja.

Malliston toiminta pyörii normaalisti koko kesän. Mahdollisista toimituskatkoista ilmoitamme etukäteen.

HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE!

Terveisin,
Jarkko & Petri
Tervehdys!

Saimme suurehkon erän uutuuksia sekä varastotäydennystä maaleihin ja tarvikkeisiin (Tamiya).

Varastotäydennykset ovat jo lisätty verkkokauppaan, mutta uusia pienoismalleja tuli niin paljon, että niiden lisäämisessä menee vielä hetki. Kannattaa siis välillä käydä tarkistamassa tilanne täältä -> www.mallisto.fi

Muistutuksenä myös jos ajelette lomareissuilla Lahden lähistöllä, niin tervetuloa tutkimaan valikoimaamme myös paikan päälle noutovarastoomme. Olemme paikalla arkisin klo 9-17.

Helteistä heinäkuun loppua toivottelee,

Jarkko & Petri
Tervehdys!

Varastoon saapunut iso kasa malleja. Lähinnä Aoshiman, AMT:n ja Revell:n malleja. Suuri määrä löytyykin jo verkkokaupasta heti etusivulta ja uutuuksista, mutta osa puuttuu vielä. Lisäämme ne parin päivän aikana.

Lahden Pienoismallinäyttely (13.9) lähenee kovaa vauhtia ja haluammekin muistuttaa, että voit myös tilata mallit verkkokaupan kautta ja noutaa ne tulevasta näyttelystä. Toimitustavaksi valitaan tällöin "nouto kauppiaan toimipisteestä".

Tervetuloa siis Lahteen tarkastamaan osastomme valikoimaa ja näkemään upeita pienoismalleja. Tsemppiä myös viime hetken projektien valmistumiseen. ;)

Terveisin, Jarkko & Petri

www.mallisto.fi
Tervehdys!

Tehdään varastoon hieman lisätilaa hyllyille, joten kaikki lentokone- ja sotilaskalustomallit -15%. Tarjous voimassa 17.10.2014 asti. Tarjoushinnat ovat näkyvissä verkkokaupassa:

mallisto.valmiskauppa.fi/specials.php

Mukavaa viikon jatkoa!

Terveisin, Jarkko & Petri
Tamiyan maali-/tarviketäydennykset ovat saapuneet varastoon ja löytyvät jo verkkokaupasta.

Olemme mukana Suuri Snadi-tapahtumassa tulevana viikonloppuna. Tervetuloa osastollemme tekemään pienoismallilöytöjä! Mukana paljon sellaisia tuotteita, joita ei vielä ole verkkokaupassa näkyvissä.

Tarjouskampanjakin on voimassa vielä huomisen. Voit siis hyödyntää sitä tekemällä tilauksen verkkokaupan kautta ja noutaa tilauksesi Suuri Snadi-tapahtumasta.

Nähdään viikonloppuna Vantaan Energia Areenalla!