Pienoismallit.net

MALLISTO.FI

Tamiyan tuotetäydennys saapui vielä tämän vuoden puolella varastoon.

Tarviketta ja maaleja päivitetty verkkokauppaan. Saapuneita malleja päivitellään jatkuvalla syötöllä, koska varastossa on vielä paljon tuotteita, jotka eivät ole verkkokaupassa näkyvillä. Kannattaa siis seurailla tilannetta jos haluaa vaihtelua jouluhössötykseen. :)

Tästä viimeisimpiin lisäyksiin --> mallisto.valmiskauppa.fi/products_new.php

Mallisto toivottaa kaikille RAUHALLISTA JOULUA!!
Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta 2014 kaikille. Uusimpia varastoon saapuneita tuotteita on jälleen listattu verkkokauppaan. Uutuuksien valikoima on sekalaista, mutta mielenkiintoisimpana ehkä autopuolen harrastajille on Fujimin uutuudet. Niitä on luvassa lisää keväämmällä.

Tästä vielä suoraan uusimpiin lisäyksiin: mallisto.valmiskauppa.fi/products_new.php

Alkuvuodesta on tapana järjestää alennusmyyntejä, joten alennettuja tuotteita löytyy myös MALLISTOn verkkokaupasta. KAIKKI Aoshiman ja Italerin tuotteet ovat alennuksessa tammikuun loppuun asti. mallisto.valmiskauppa.fi/specials.php

MALLISTO on mukana Jyväskylän Pienoismallitapahtumassa Tikkakoskella Keski-Suomen Ilmailumuseolla lauantaina 25.1.2014 !! Otamme mukaan laajan kattauksen malleja ja tarvikkeita, mutta jos haluat ostaa tapahtumassa meiltä jotain tiettyä, niin tee verkkokaupassamme tilaus ja toimitusmuodoksi "nouto kauppiaan toimipisteestä" ja merkintä "Tikkakoski".
Nähdään Keski-Suomessa ! :)

Terveisin, Jarkko & Petri
Mallisto.fi viettää 1-vuotis synttäreitä. Kaikki vähintään 50€:n tilaukset ilman toimituskuluja. Tarjous voimassa 10.2.2014 asti

www.mallisto.fi

Kiitos kaikille ensimmäisestä toiminnantäyteisestä vuodesta!

Terveisin, Jarkko & Petri
Koemielessä tilasin heiltä pari paukkapullomaalia ja yhden mallin,nyt vain odotellaan milloinka saapuu perille.
Tänne Lappiinhan ei välttämättä posti kulje kovin nopeasti vaikka nouto olisikin viereisestä ärräkioskista.
Kieltämättä heillä on mielenkiintoista tarjottavaa.

nopeaa toimintaa:maanantaina toimitus ja jo keskiviikosta sai noutaa,jatkossa kun tarvii malleja niin pitääpä tarkistaa tämänkin liikkeen tarjonta.
Viimeksi muokattu 5.2.2014 16:12
Tamiya-tuotteiden täydennyserä ehti vielä varastoomme ennen Tampereen Pienoismallipäivää.

Mukana mm. seuraavia suosittuja tuotteita:

- Lacquer Thinner 250ml
- Polishing Compound (coarse)
- Polishing Compound (fine)
- Extra Thin Cement 40ml
- täydennystä akryyli-/spraymaaleihin

mallisto.valmiskauppa.fi/tarvikkeettyokalut-tamiya-c-96_122.html

mallisto.valmiskauppa.fi/maalit-tamiya-akryyli-c-31_32.html

Mukana tuli tietysti myös paljon rakennussarjoja, jotka lisäämme verkkokauppaan mahdollisimman pian. Kaikkia malleja emme ehdi kuitenkaan lisäämään verkkokauppaan ennen tulevaa lauantain Pienoismallipäivää, joten tervetuloa tutustumaan tuotteisiin myyntiosastollemme. Pyrimme ottamaan mukaan mahdollisimman kattavan valikoiman.

Muistutamme vielä, että voit myös tehdä tilauksen verkkokauppamme kautta ja noutaa tilauksen osastoltamme Tampereelta lauantaina. Valitse toimitustavaksi tällöin "nouto kauppiaan toimipisteestä".

Nähdään lauantaina!

Terveisin, Jarkko & Petri
Tervehdys!

Varastoomme on saapunut viime aikoina paljon uutta ja lisää on tulossa lähipäivinä…

Tästä linkillä uusimpiin lisäyksiin: mallisto.valmiskauppa.fi/products_new.php

Pientä kehitystä myös toimitus- ja maksuvaihtoehdoissa:

- Uutena toimitusvaihtoehtona on SmartPost-pakettiautomaatit.

- Maksamisen helpottamiseksi vaihtoehtona on nyt myös Checkout-palvelu (verkkopankkimaksut, sekä korttimaksut).

Nämä kehitysaskeleet ovat uusia myös meille, joten kaikenlainen palaute on aina tervetullutta. Jos siis huomaatte epäkohtia esim. verkkokaupan toiminnassa, niin ilmoittakaa rohkeasti. :)

Keväisin terveisin (vaikka lunta sataakin), Jarkko ja Petri
Isohko lähetys Tamiyaa saapunut varastoon. Tarvike- ja maalitäydennystä, sekä paljon rakennussarjoja (sarjat lisäillään kauppaan lähipäivinä).

Mallisto tarjoaa toimituskulut verkkokaupassa tehtyihin yli 30€ tilauksiin huhtikuun loppuun asti.

www.mallisto.fi
Tämä Mallisto liike on osoittautunut erittäin hyväksi liikkeeksi ja toimittajaksi ja suosittelen kanssamallareitakin tutkimaan liikkeen tarjontaa.Itse olen nyt tilannut muutaman kerran tuolta liikkeestä ja tulen jatkossakin suosimaan

-tarjonta on sangen suppeaa ja omat tilaukseni on toimitettu paikalliseen R-kioskiin joka ei minua haittaa vaikkakin postitoimistokin olisi olemassa,syytä asiaan en lähde spekuloimaan.
-mielestäni liike on kehutun Banzai-modelsin veroinen ja kilpailukykyinen.
Viimeksi muokattu 14.4.2014 18:31
Totta, valikoima saisi olla laajempi näin kalusto- ja lentokonemallarin näkökulmasta. Toki ymmärrän että liike on pääasiassa autoihmisille. PS: Tuo toimituskulukampanja on hyvä veto.
Jonkka kirjoitti:
Totta, valikoima saisi olla laajempi näin kalusto- ja lentokonemallarin näkökulmasta. Toki ymmärrän että liike on pääasiassa autoihmisille. PS: Tuo toimituskulukampanja on hyvä veto.
Ainakin maali/tarvike valikoima on "kelvollinen", muillekin kuin automallareille. Lisäksi täytynee todeta, että naamakkain palvelu on siellä Aleksis Kiven kadun K-kaupan tasolla.

T. Lekomallari, vaikkakin hairahduksia sattuu, kiitos kyseisen puljun ;)