Pienoismallit.net

Pohjois-Savon pienoismalliharrastajat ry

Tiedotteet

Uusia jäseniä !

14.11.2011 18:22

Viikonvaihteen tapahtumassa kerhoon liittyi uusia jäseniä "Nyt Loppu vuosi ilmaiseksi!" kampanjan(?) myötä. He ovat Matti Vuorenmies ja Jouko Eskelinen.Matinhan me kaikki tunnemme jo entuudestaan joten hän vanha "uusi" jäsen jonka kaikki varmaan toivottavat tervetulleeksi. Eskelisen Joukolta en älynnyt kysyä häslingin keskellä edes puh¨.no. ,kerroin vain että jos hän kirjaantuu P.M. nettiin hän voi lisätä tietonsa ja päästä näin mukaan kerhon keskustelu ketjuun.Molemille ei muuta kuin terve tuloa mukaan.Jäsen maksut on siis maksettu v.2012 näiden Herrojen osalta.Vuoden 2012 j.maksu on siis edelleen tuo 10€ .Tässä muistutuksena tuo kerhon t.no.
Siilinjärven Osuuspankki Kuopion konttori
478630-20024838
Kävin tänään pankissa tilitämässä näyttelyn tuoton.Euroja oli yhteensä 1.581,15 eli kun tuosta vähennetään ennakko ja pohja kassa saadaan lipputuloisksi 1,181.15€ mikä on varsin mukava summa joka osaltaan turvaa myös ensi vuoden toiminnan.Varasin myös "omavaltaisesti" Raittiustalon v.2012 isäinpäivä viikonvaihteeksi.
Savon Sanaomain laskun jälkeen yhdistyksellä on vielä reilut 1500 egeä käytettävissä ensi vuoden happeningeihin joten tässä vaiheessa ei muuta kuin HÖÖÖÖÖ!!!!! tai Tamperelaisittain he. Terv.Opa L.
P.S. Jari Männikkö on viime maaliskuusta lähtien ollut yhdistyksen kunnia jäsen mikä näin tiedoksi saatettakoon.

Opa Laitinen