Pienoismallit.net

Uutiset ja tiedotteet

Täältä löydät Pienoismallit.netiin liittyviä ajankohtaisia tai muuten vain mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita. Myös ilmoitukset palvelua koskevista ongelmista ja tiedot isommista tehdyistä ja tulevista uudistuksista löytyvät aina täältä.

Merkkaa suosikkisi!

Nyt jokaisen mallikansiosivun vasemmasta reunasta löytyy Lisää suosikiksi -painike. Suosikiksi merkityt mallit löytyvät jokaisen käyttäjän profiilista ja lisäksi mallin rakentaja näkee kuinka moni on lisännyt hänen mallinsa suosikiksi.

17.3.2015 12:41 • Tomi FilppuKommentoi (1)

Katkos palvelussa

Pienoismallit.netin toiminnassa oli katkos 8.2. noin klo 00.00–16.40 kun palveluntarjoaja oli yllättäen ilman ennakkovaroitusta päivittänyt tietokantajärjestelmän eikä tietokannan sisältöjen siirto ollut Pienoismallit.netin kohdalla onnistunut.

Katkoksen aikana sisäänkirjautuminen ei onnistunut eivätkä mitkään palvelun sisällöt olleet luettavissa. Mitään tietoja katkoksen yhteydessä ei kuitenkaan kadonnut ja palvelu on ongelman korjaamisen jälkeen toiminut jälleen normaalisti.

Pahoittelut ongelmista.

9.2.2015 13:24 • Tomi FilppuKommentoi (3)

Ongelmia keskusteluissa

Pienoismallit.netin käyttämällä tietokantapalvelimella on ongelmia, jonka vuoksi keskustelualueen viestien lukeminen ei onnistu. Viasta on jo raportoitu palveluntarjoajalle, joten toivotaan, että ongelma ratkaistaan pian. Pahoitteluni häiriöstä.

Päivitys 29.12.2014: Keskustelualue on ollut eilisestä lähtien korjattuna testikäyttöön ja kaikki vaikuttaisi toimivan jälleen normaalisti. Pahoitteluni siitä, että vian korjaus venyi, koska en päässyt joulun pyhinä tekemään muutoksia palveluun.

19.12.2014 13:54 • Tomi FilppuKommentoi (27)

Jaetut kansiot

Palveluun on nyt mahdollista lisätä jaettuja kansioita, joihin useampi käyttäjä voi lisätä kuvia yhteisen teeman mukaisesti. Ensimmäinen jaettu kansio on Ensimmäiset mallit, jonne jokainen käyttäjä voi lisätä kuvia omista ensimalleistaan. Lisää omasi!

Voit keskustella uudistuksesta Gallerian kehityskeskustelussa.

27.2.2011 10:16 • Tomi FilppuKommentoi (0)