Pienoismallit.net

Uutiset ja tiedotteet

Täältä löydät Pienoismallit.netiin liittyviä ajankohtaisia tai muuten vain mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita. Myös ilmoitukset palvelua koskevista ongelmista ja tiedot isommista tehdyistä ja tulevista uudistuksista löytyvät aina täältä.

IRC-kanava

Pienoismallit.netin oma IRC-kanava on ollut olemassa jo lähes kaksi vuotta. Kanava oli pitkään hyvin epävirallinen ja hiljainen, mutta kesän aikana se on mukavasti vilkastunut.

Joten nyt pimenevien iltojen myötä onkin hyvä aika tehdä kanavasta hieman virallisempi ja toivottaa kaikki mallarit tervetulleeksi keskustelemaan reaaliaikaisesti mallailusta ja kaikesta muustakin mukavasta. Kavavan nimi on #Pienoismallit.net ja se löytyy IRCnet-verkosta. Lue lisää ja katso ohjeet.

1.9.2008 16:06 • Tomi FilppuKommentoi (0)

Sähköpostiongelma korjattu

Palvelimella on esiintynyt viime aikoina ongelmia joidenkin sähköpostien perillemenossa. Esimerkiksi Suomi24:n tai Hotmailin postilaatikoihin lähetetyt viestit eivät ole aina päätyneet perille.

Tämän vuoksi palveluun rekisteröityminen tai uuden salasanan tilaaminen ei ole välttämättä aina toiminut.

Löysin ongelmien aiheuttajan ja tein sähköpostien lähetysjärjestelmän kokonaan uudelleen, joten nyt viestien pitäisi kulkea jälleen normaalisti kaikkiin postilaatikoihin palveluntarjoajasta riippumatta.

13.6.2008 17:39 • Tomi FilppuKommentoi (0)

Kommentoinnin merkkiraja

Poistin kommenttien 50 merkin rajoituksen.

Alunperin yhden sanan mittaisten hyödyttömien kommenttien estämiseksi lisätty rajoitus lopulta todennäköisesti aiheutti enemmän laaduttomia kommentteja kuin esti niitä.

16.5.2008 18:27 • Tomi FilppuKommentoi (1)

Katkos keskusteluissa

Keskustelualueen tietokantataulu vioittui eilen noin klo 17. Tästä johtuen keskustelualueen viestit eivät olleet luettavissa eikä uusien viestien kirjoittaminen ollut mahdollista.

Tietokanta on nyt korjattu ja palvelu toimii jälleen normaalisti. Pahoitteluni ongelmista.

24.4.2008 10:36 • Tomi FilppuKommentoi (0)