Pienoismallit.net

Uutiset ja tiedotteet

Täältä löydät Pienoismallit.netiin liittyviä ajankohtaisia tai muuten vain mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita. Myös ilmoitukset palvelua koskevista ongelmista ja tiedot isommista tehdyistä ja tulevista uudistuksista löytyvät aina täältä.

Osallistu kyselyyn mallien arvioinneista

Ota osaa palvelun kehittämiseen osallistumalla mallien arviointia koskevaan kyselyyn:

https://forms.gle/vSdeWSp34EL9pPRj9

Toivon mahdollisimman monen osallistuvan kyselyyn ja kertovan arvokkaan mielipiteensä.

Kiitos!

25.7.2021 12:54 • Tomi FilppuKommentoi (0)

Käyttökatko

Pienoismallit.netissä on käyttökatko maanantaina 1.3.2021 klo 8 alkaen.

Katko aiheutuu sivuston siirrosta uudelle palvelimelle. Sivusto on todennäköisesti jälleen normaalisti toiminnassa iltapäivän kuluessa.

Mikäli siirron aikana tapahtuu jotakin odottamatonta tai katko venyy muusta syystä, tiedotan asiasta osoitteessa status.pienoismallit.net.

Päivitys 1.3.2021 klo 9.28: Sivusto sisältöineen on siirretty uudelle palvelimelle. Kaiken pitäisi toimia normaalisti, mutta mikäli törmäät ongelmiin, ilmoitathan minulle välittömästi.

28.2.2021 12:03 • Tomi FilppuKommentoi (0)

Katkos palvelussa 29.–31.3.

Kuten moni käyttäjä varmasti huomasikin, oli Pienoismallit.net pois toiminnasta 29.3.–31.3.

Katkos ja käyttäjille näytetty hämmentävä virheilmoitus johtuivat siitä, että palveluntarjoaja oli estänyt liikenteen sivustolle. Olin saanut 28.3. maksumuistutuksen unohtuneesta laskusta, ja vaikka maksoin laskun välittömästi seuraavana päivänä, oli palveluntarjoaja jo päättänyt sulkea sivuston. Heidän puoleltaan ei millään tavalla reagoitu lähettämiini viesteihin ennen kuin 31.3., jolloin he jälleen sallivat liikenteen sivustolle.

Nöyrimmät pahoitteluni kaikille käyttäjille aiheutuneesta tilanteesta. Täysin minun mokani.

Toisaalta olen kuitenkin myös pettynyt palveluntarjoajan ratkaisuun sulkea sivusto vain vuorokausi maksumuistutuksen jälkeen vieläpä juuri ennen pääsiäisvapaita. Olin tuolloin itse jo pääsiäisen vietossa kuten olivat ilmeisesti myös palveluntarjoajan vastuuhenkilöt, koska asian hoitaminen kesti useamman vuorokauden.

Koska palveluntarjoaja oli estänyt kaiken liikenteen sivustolle ja minulta pääsyn palvelimelle, en valitettavasti pystynyt myöskään tiedottamaan asiasta muualla kuin Pienoismallit.netin Facebook-sivuilla.

Estääkseni vastaavaa tapahtumasta enää jatkossa tulen aikaistamaan loppuvuodelle suunnittelemani sivuston siirron toiselle palveluntarjoajalle. Perehdyn siirtoon heti kun pääsen mökiltä pääsiäisen vietosta takaisin kotiin. Tiedotan siirrosta hyvissä ajoin etukäteen, sillä myös se tulee aikanaan aiheuttamaan katkoksen sivuston toiminnassa.

Pahoittelut vielä kerran ja kiitos kärsivällisyydestä kaikille käyttäjille!

1.4.2018 18:46 • Tomi FilppuKommentoi (2)

Katkos palvelussa

Palvelussa oli käyttökatkos 10.9. noin klo 13.45 alkaen ja katkos päättyi 11.9. noin klo 19. Tämä katkos aiheutui alunperin palveluntarjoajan levypalvelimella rikkoutuneesta kiintolevystä, mutta toistaiseksi tiedossani ei ole miksi katkos kesti Pienoismallit.netin osalta näinkin pitkään sen jälkeen kun palveluntarjoaja oli levyongelman korjannut.

11.9.2015 19:41 • Tomi FilppuKommentoi (15)